MarktPlaza

Sprite Europa 460

90x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Sprite
Model: Europa 460
Bouwjaar: 2010
Lengte: 6.35 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Leeg gewicht: 1080 kg
Maximum gewicht: 1350 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Magnetron: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Kenteken: 13-WG-HL
## Aanvullende opties en accessoires
- Achter-opstelling
- Antenne-...
Kenteken: 13-WG-HL
## Aanvullende opties en accessoires
- Achter-opstelling
- Antenne-voorbereiding
- Audioinstallatie
- Buitenlamp
- Cassettetoilet
- Combicassettes
- Dakluik groot
- Kachel
- Lader
- Leeslampjes
- Middenkeuken
- Omvormer
- Reservewiel-beugel
- Schoonwatertank (vast)
- Standaardzit
- Toilet/Wasruimte
- Ultraheat
- Vriesvak
Deze Sprite Europa 460 is gebouwd in 2010 en heeft een uitgekiende indeling waarbij u de beschikking heeft over slaapgelegenheid voor 2 personen. Deze caravan heeft een laadvermogen van 270 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.
De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. Centraal in de caravan bevindt zich de praktisch ingedeelde en ruime middenkeuken, welke geheel compleet is uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (113 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud. De magnetron is ideaal om gerechten op te warmen en te ontdooien.
In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.
Door het grote dakluik beschikt u over een goede ventilatiemogelijkheid die ook meer daglicht in de caravan geeft. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.
Dankzij de ingebouwde audio-installatie kunt u in de caravan ook heerlijk naar muziek luisteren. In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Deze toercaravan is voorzien van een gebruikte Isabella voortent. Voor een stabieler en veiliger weggedrag is deze caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling.
Past deze Sprite Europa 460 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Deze caravan heeft o.a.: 3 pits gasstel, 1 pits electra, koelkast 113 liter, magnetron, oven, grill, kachel, ringverwarming, ultraheat, radio/cd speler, boiler 10 liter gas/220 volt, cassettetoilet, douche, hordeur, vaste watertank, Thule omnistep, Thule extra deurslot, Isabella Capri Lux voortent.