MarktPlaza

Sprite Cruzer 480 SR

373x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Sprite
Model: Cruzer 480 SR
Bouwjaar: 2020
Lengte: 6.94 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Leeg gewicht: 1275 kg
Maximum gewicht: 1500 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Magnetron: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Achter-opstelling, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Dakluik heki, Disselafdekking, Douche, Frans bed, Gascomfoor, ...
Achter-opstelling, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Dakluik heki, Disselafdekking, Douche, Frans bed, Gascomfoor, Hagelbestendig dak, Hordeur, Indirecte verlichting, Kachel, Koelkast, Ladekast, Lattenbodem, Leeslampjes, Lichtmetalen velgen, Magnetron, Matras traagschuim, Middenkeuken, Oven, Reservewiel, Reservewiel-beugel, Ringverwarming, Serviceluik, Slaapbank, Stabilisator, Standaardzit, Toilet/Wasruimte, Verzwaarde steunen, Vriesvak
Deze Sprite Cruzer 480 SR is gebouwd in 2020 en heeft een uitgekiende indeling zodat u over voldoende slaapplaatsen en zitgelegenheid kunt beschikken. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Sprite caravan geen zorgen te maken over hagelschade. Ook als u een kleinere auto heeft kunt u deze caravan trekken. In de meeste gevallen is een rijbewijs B voldoende. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.
De handige standaardzit biedt niet alleen de nodige ruimte om te zitten, maar kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De luxueuze keuken van deze Sprite caravan is geheel compleet uitgevoerd, met bijvoorbeeld een oven, om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. U heeft de beschikking over 4 pitten om te koken en te bakken De praktische ladekast is een handige plek voor de keukenbenodigdheden. Ook is er een magnetron aanwezig om makkelijk gerechten op te kunnen warmen.
Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems, maar ook traagschuimmatrassen. In de badkamer, waar deze caravan over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Ook is de caravan uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u aan boord kunt douchen.
De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.
In deze caravan is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze caravan veel minder last van insecten hebben. Door de stabilisatorkoppeling ligt deze caravan rustig en stabiel achter de auto.
Wilt u meer informatie over deze Sprite Cruzer 480 SR? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Stahoogte: 195 cm
Rijklaargewicht: 1330 kg
Afmetingen bed 1: 206x160
Afmetingen bed 2: 195x135