MarktPlaza

Sprite Cruzer 460SR

9480x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Sprite
Model: Cruzer 460SR
Lengte: 6.12 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Maximum gewicht: 1350 kg
Indeling:
Enkele bedden: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
Achter toilet: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Magnetron: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.
Deze comfortabel uitgevoerde Sprite Cruzer 460 SR is van 2018. U heeft in deze caravan de beschikking over 2 slaapplaatsen. Door het lage gewicht kunt u de caravan met bijna iedere auto trekken en is een rijbewijs B meestal voldoende.
De standaardzit biedt u veel gebruiksmogelijkheden. U kunt immers zelf bepalen of u het gebruikt om te zitten of te slapen. De luxueuze keuken van deze Sprite caravan is geheel compleet uitgevoerd, met bijvoorbeeld een oven, om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast (135 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren. U kunt koken op 4 gaspitten De magnetron is ideaal om gerechten op te warmen en te ontdooien.
De twee aparte bedden waarover de caravan beschikt, kan makkelijk worden omgebouwd tot 1 bed. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de caravan, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.
Door het grote dakluik kunt u overtollige warmte snel afvoeren en komt er extra veel licht in de caravan. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiƫnte verwarming.
Met de ingebouwde audio-installatie van deze caravan kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren. Dankzij de hordeur heeft u in de caravan geen last van vliegen en muggen. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.
Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.