MarktPlaza

Sprite Cruzer 460 SR

514x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Sprite
Model: Cruzer 460 SR
Bouwjaar: 2020
Lengte: 6.12 meter
Aantal slaapplaatsen: 2
Leeg gewicht: 1145 kg
Maximum gewicht: 1400 kg
Uitvoering: Overig
Kilometerstand: 0
Opties:
Boiler: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Magnetron: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
2 aparte bedden, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Dakluik heki, Disselafdekking, Douche, Gascomfoor, Hagelbestendig dak, ...
2 aparte bedden, Boiler, Buitenlamp, Cassettetoilet, Combicassettes, Dakluik, Dakluik heki, Disselafdekking, Douche, Gascomfoor, Hagelbestendig dak, Hordeur, Indirecte verlichting, Koelkast, Lattenbodem, Lichtmetalen velgen, Magnetron, Matras traagschuim, Middenkeuken, Oven, Panoramadak, Reservewiel, Reservewiel-beugel, Ringverwarming, Serviceluik, Slaapbank, Stabilisator, Toilet/Wasruimte, Verzwaarde steunen, Vriesvak
U heeft in deze comfortabel ingedeelde Sprite Cruzer 460 SR de beschikking over een heerlijke slaap- en zitgelegenheid. Door het fraaie panoramadak heeft u in deze caravan altijd voldoende daglicht, ook als het buiten wat minder licht is. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Sprite caravan geen zorgen te maken over hagelschade. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.
Sprite heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze caravan onder andere voorzien van een oven, zodat u 's ochtends verse broodjes op tafel heeft. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd. Er zijn 4 pitten beschikbaar voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Handig is ook de magnetron om gerechten te ontdooien, bereiden en op te warmen.
In de 2 aparte bedden, die tevens als zitgelegenheid dienstdoen, in de caravan heeft ieder zijn eigen slaapplek. Doormiddel van een uittrekbare lattenbodem tovert u de 2 enkele bedden in een mum van tijd om in een ruim 2-persoonsbed van 206x190. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden/banken niet alleen lattenbodems, maar ook traagschuimmatrassen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Douchen in de caravan is ook mogelijk, er is een doucheruimte aanwezig.
Het luchtcirculatiesysteem zorgt daarbij voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.
De caravan heeft een hordeur, zodat u in de caravan geen last van muggen en andere insecten heeft. De stabilisatorkoppeling, waar deze caravan mee is uitgerust, zorgt voor een verbetering van het weggedrag van de caravan.
Wilt u deze caravan in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Sprite Cruzer 460 SR kennis te maken.
Stahoogte: 195 cm
Rijklaargewicht: 1200 kg
Afmetingen bed 1: 190x74
Afmetingen bed 2: 180x74