Spannende boeken

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 17x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

- De Onschuldige van Harlan Coben(ingebonden boek):

Na negen jaar in de gevangenis lacht het geluk Matt eindelijk toe, of toch niet?

Twintig jaar geleden probeerde Matt Hunter een vechtpartij te sussen. Maar er ging daarbij iets behoorlijk mis hij werd zelf opgepakt en veroordeeld voor moord. Nu, negen jaar na zijn vrijlating, heeft hij een goede baan, een vrouw, een kind op komst en een optie op zijn droomhuis. Matt lijkt eindelijk een rooskleurige toekomst tegemoet te zien. Maar dan belandt hij in een nieuwe nachtmerrie. Matt ontvangt op zijn mobiel compromitterende foto's van Olivia, zijn vrouw. Een onbekende man begint Matt te schaduwen - en wordt vermoord. Een geliefde non wordt dood aangetroffen. En volgens de politie - onder wie Loren Muse, die Matt nog kent van vroeger - wijzen alle sporen in de richting van een man met een strafblad en minstens één moord op zijn geweten: Matt Hunter.

Matt en Olivia's zo zorgvuldig opgebouwde leven wordt opnieuw ontwricht, maar ze weigeren alles op te geven en slaan op de vlucht.

- 2 Reader's digest boeken

- De 7e doodzonde van Lisa Jackson

- Een dode Ier van John Lescroart: In zijn nieuwe leven als barman bij 'de Kleine Klaver', hoopt Dismas Hardy enkel wat rust te vinden. Hij heeft zowel de politie als zijn juridische carrière achter zich gelaten. Helaas is het niet gemakkelijk om persoonlijk verlies te vergeten, maar momenteel red hij het met een stevige borrel en een potje darts. Wanneer het nieuws van de dood van Eddie Cochran hem bereikt, komt de herinnering terug aan alles waaraan hij probeerde te ontsnappen. Nu moet hij een web van oude geheimen en hartstocht ontrafelen omwille van Eddie's zwangere weduwe en voor anderen die mogelijk nog steeds gevaar lopen.

- Veroordeeld van Karin Slaughter: Op haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijke collega’s. Het is de slechtst mogelijke dag om te beginnen: een seriemoordenaar die het heeft voorzien op agenten heeft zojuist een nieuw slachtoffer gemaakt en de stad lijkt een broeinest van geweld.

Maar Kate is niet de enige vrouw die het moeilijk heeft. Maggie Lawson stapte in de voetsporen van haar oom en haar broer om zichzelf voor

hen te bewijzen als politieagent. Als ze ontdekt dat haar broer Jimmy feiten achterhoudt in zijn verklaring over de aanslag besluit ze met haar nieuwe partner Kate op onderzoek uit te gaan. Ondanks de tegenwerking van hun mannelijke collega’s volgen Maggie en Kate het spoor van een moordenaar van wie ze zeker weten dat hij opnieuw zal toeslaan.

Maar wanneer? Het spoor leidt hen naar de duisterste schaduwen van Atlanta, waar iemand zijn oog op Kate heeft laten vallen…

- Slachtoffer van Faye Kellerman: Een spannend avontuur voor Peter Decker en Rina Lazarus. De dochter van Peter, Cindy Decker, zit bij dezelfde politiemacht als haar vader. Als Peter bezig is met een onderzoek naar een reeks gewelddadige autodiefstallen blijkt ook zijn dochter zijdelings bij de zaak betrokken.

______________________________________________________

Mag een mooi ruilvoorstel of een bod uit gebracht worden.

Kan gebracht worden in bepaalde plaatsen in NL.

Natuurlijk kan het ook verzonden worden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.