MarktPlaza

Gezondheid en Spirit

52x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

- Heerlijks uit de tuin: GROENTEN EN KRUIDEN RECEPTEN

ZGAN - Wandel jezelf slank en fit met Nordic Walking:

Nordic walking is een vlotte manier van bewegen met behulp van specifieke wandelstokken, die uitstekend geschikt is voor mensen van alle leeftijden, ongeacht de gezondheidstoestand of het fitnessniveau. De stokken zorgen ervoor dat armen, schouders en heupen actief gebruikt worden en dat de belasting voor onze gewrichten veel minder is. Nordic walking kan even ontspannend zijn als een wandeling, maar kan ook behoorlijk inspannend zijn, voor wie zijn conditie wil verbeteren of wat overtollige kilo’s kwijt wil. In dit boek leest u alles over de juiste techniek, de benodigde uitrusting en de meest efficiënte trainingsmethoden. Daarnaast krijgt u overzichtelijke trainingsschema’s die u helpen uw conditie en uithoudingsvermogen op te bouwen en voedingsadviezen om duurzaam af te slanken.

ZGAN: - Mooiste leven van Kees 't Hart: Hoe ziet het leven van profvoetballers eruit? Waar hebben ze het over onder de douche? Wat doen ze op trainingskamp behalve voetballen? Lezen ze bijvoorbeeld weleens een boek? Kees 't Hart mocht een voetbalseizoen bij SC Heerenveen meemaken en schreef er voor het tijdschrift Hard Gras een onweerstaanbare reportage over, over het veld, de training, de kleedkamer, de wedstrijden, de reizen, het spelershome, de lol, de verveling, de ontroering en de wanhoop. 't Harts verslag werd geen droge documentaire maar een zoektocht en een loutering: Het mooiste leven... is het geestige en intense verhaal van een buitenstaander die insider wil worden en daarvoor alles opzij zet.

- Het metabolisme dieet in 28dagen

- Veggie in pumps

- In de wolken

- Spoedverlichting

- ZEN MEDITATIES OVER MOEDER ZIJN van Deltas

Moeder zijn is een van de meest dankbare – maar ook veeleisende – taken. Het moederschap vraagt enorm veel van jezelf. De wijze, inspirerende en diepzinnige teksten in dit boek bieden u een moment van rust en reflectie. Neem dus even de tijd om te ontspannen in uw drukke leven en stil te staan bij de echte betekenis van mama zijn.

- De 12 poorten naar de ziel;

Wat is ons levensdoel? Hoe kunnen we elk moment van het leven ten volle benutten? Hoe halen we het beste uit onszelf? De twaalf poorten verbeelden twaalf inzichten die ons helpen ons leven te veranderen in een spiritueel avontuur.

Uw persoonlijk kompas naar innerlijke groei

Dan Millman laat zien dat ieder mens meer mogelijkheden en talenten heeft dan hij gebruikt. Door een voor een de poorten door te gaan komen we tot beter inzicht in onszelf en onze omgeving. Dit versterkt je wil, leidt tot meer levenslust en een betere gezondheid. Bovendien vergroot het je mededogen, je perspectief en je gevoel voor humor, zodat je liefdevollere relaties krijgt en een gezondere relatie met je financi - wat ook nooit weg is. Spiritualiteit begint op de grond, niet ergens hoog in de lucht. De twaalf poorten vormen onze trap naar de ziel.

- Het leven waarvoor je geboren bent;

'Het levensbestemmingssysteem zoals uitgebeeld in Dan Millmans boek heeft een verbazingwekkende voorspellende waarde. Het zal je helpen conflicten op te lossen en je leiden naar een vervullend leven.' - Deepak Chopra

---------------------------------------------------------------------------------------

Mag een leuk ruilvoorstel of een bod uitgebracht worden.

Kan gebracht worden in bepaalde plaatsen in NL.

Natuurlijk kan het ook verzonden worden.