MarktPlaza

Mooie romans

38x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Ronald Giphart:

- Phileine zegt sorry: Phileine, de hoofdpersoon in deze roman, is 'beauty brains beast best'. Maar wanneer ze haar vriend Max onverwachts in New York gaat opzoeken en hem daar aantreft in een wel héél eigentijdse uitvoering van rOmEO-n-jULieT, knapt er iets in Miss Ultimate Happines. Hilarische verwikkelingen zijn het gevolg.

Nicholas Sparks:

- Een stralend liefdesvuur: In blind vertrouwen verhuist een onderzoeksjournalist van New York naar het platteland, maar liefde, relatie en zelfbeeld worden door de dorpse mores en complicaties van een zwangerschap ernstig op de proef gesteld.

- Met hart en ziel.

Virginia Andrews:

- De gevallen engel.

- Het mooiste leven van Kees 't Hart: Hoe ziet het leven van profvoetballers eruit? Waar hebben ze het over onder de douche? Wat doen ze op trainingskamp behalve voetballen? Lezen ze bijvoorbeeld weleens een boek? Kees 't Hart mocht een voetbalseizoen bij SC Heerenveen meemaken en schreef er voor het tijdschrift Hard Gras een onweerstaanbare reportage over, over het veld, de training, de kleedkamer, de wedstrijden, de reizen, het spelershome, de lol, de verveling, de ontroering en de wanhoop. 't Harts verslag werd geen droge documentaire maar een zoektocht en een loutering: Het mooiste leven... is het geestige en intense verhaal van een buitenstaander die insider wil worden en daarvoor alles opzij zet.

- Slachtoffer van Faye Kellerman: Een spannend avontuur voor Peter Decker en Rina Lazarus. De dochter van Peter, Cindy Decker, zit bij dezelfde politiemacht als haar vader. Als Peter bezig is met een onderzoek naar een reeks gewelddadige autodiefstallen blijkt ook zijn dochter zijdelings bij de zaak betrokken.
---------------------------------------------------------------------------------------

Mag een mooi bod of een leuk ruilvoorstel uitgebracht worden.

Kan gebracht worden in bepaalde plaatsen in NL.

Natuurlijk kan het ook verzonden worden.