MarktPlaza

Smart Fortwo coupé - Electric drive Geen wegenbelasting Airco

559x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: feb 2013 - dec 2015
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 130 Nm
GVW: 1.150 kg
Afmetingen (LxBxH): 273 x 156 x 157 cm
Wielbasis: 187 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 125 km/u
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: geen
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Interieur voorverwarmingsinstallatie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. Deze compacte maar ruime Smart fortwo coupé is van het bouwjaar 2015 en heeft 53385 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, Compleet electrisch met een aktie radius van 150 kilometer is deze auto voor de milieu bewuste mens een uitstekende keus. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen en elektrisch bedienbare ramen voor.
De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes is deze Smart helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Smart fortwo coupé is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Deze auto wordt afgeleverd met een grote onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, een nieuwe APK, Airco Service en 1 jaar Pechhulp die geldig is in heel Europa.De auto is voorzien van een electrische aandrijving .standaard heeft u 6 Maanden BOVAG garantie. Als er in de garantie periode iets aan uw auto mankeert wordt dit gewoon verholpen.
Wij willen ons onderscheiden in de markt. Niet door de goedkoopste te zijn maar door onze service en garantie afhandeling.Wij willen u de service en de zekerheid kunnen bieden die Vakgarage Anne Knol sinds 1988 zo hoog in zijn vaandel heeft staan. Wij gaan voor tevreden klanten Dit vinden wij bij Vakgarage Anne Knol heel normaal. Tevens bestaat de mogelijkheid de auto tegen een zeer scherp maandtarief gespreid te betalen. Vraag ons gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden. Of kom vrijblijvend langs.