MarktPlaza

Hyundai ix20 - 1.6i i-Catcher Leer Navi | Clima | Bleutooth | Trekhaak | Cruise | Camera

577x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2010 - jun 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 156 Nm
GVW: 1.710 kg
Afmetingen (LxBxH): 410 x 177 x 160 cm
Wielbasis: 262 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 184 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Buitensp.inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
Als geen ander weten de Koreaanse merken auto's te bouwen van bijzonder goede kwaliteit. Neem bijvoorbeeld deze dealeronderhouden Hyundai ix20 uit 2011. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De elektronische systemen in deze Hyundai helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Auto heeft de laatste Navigatie update gehad.
Deze auto wordt afgeleverd met een grote onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, een nieuwe APK, Airco Service en 1 jaar Pechhulp die geldig is in heel Europa.De auto is voorzien van een onderhoudsvrije distributieketting.standaard heeft u 6 Maanden BOVAG garantie. Als er in de garantie periode iets aan uw auto mankeert wordt dit gewoon verholpen.
Wij willen ons onderscheiden in de markt. Niet door de goedkoopste te zijn maar door onze service en garantie afhandeling.Wij willen u de service en de zekerheid kunnen bieden die Vakgarage Anne Knol sinds 1988 zo hoog in zijn vaandel heeft staan. Wij gaan voor tevreden klanten Dit vinden wij bij Vakgarage Anne Knol heel normaal. Tevens bestaat de mogelijkheid de auto tegen een zeer scherp maandtarief gespreid te betalen. Vraag ons gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden. Of kom vrijblijvend langs.