MarktPlaza

Toyota Avensis - 1.6 VVTi Comfort Navi | ECC | Camera | lichtmetaal Komt nog binnen

543x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2009 - nov 2011
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.970 kg
Afmetingen (LxBxH): 472 x 181 x 148 cm
Wielbasis: 270 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 200 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 152 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Metaalkleur
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Een kenmerk van Japanse auto’s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Neem bijvoorbeeld deze Toyota Avensis uit 2010 met zijn kilometerstand van 126275. Tot de uitrusting behoren ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Toyota Avensis is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Toyota, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Deze auto wordt afgeleverd met een grote onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, een nieuwe APK, Airco Service en 1 jaar Pechhulp die geldig is in heel Europa.De auto is voorzien van een onderhoudsvrije distributieketting.standaard heeft u 6 Maanden BOVAG garantie. Als er in de garantie periode iets aan uw auto mankeert wordt dit gewoon verholpen.
Wij willen ons onderscheiden in de markt. Niet door de goedkoopste te zijn maar door onze service en garantie afhandeling.Wij willen u de service en de zekerheid kunnen bieden die Vakgarage Anne Knol sinds 1988 zo hoog in zijn vaandel heeft staan. Wij gaan voor tevreden klanten Dit vinden wij bij Vakgarage Anne Knol heel normaal. Tevens bestaat de mogelijkheid de auto tegen een zeer scherp maandtarief gespreid te betalen. Vraag ons gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden. Of kom vrijblijvend langs.