MarktPlaza

Skoda Octavia - 1.2 TSI Greentech Ambition - airco - cruise - PDC- va. 1e eig

479x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/65 R15
GVW: 1.780 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 181 x 146 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 10,3 s
Topsnelheid: 196 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): GOED OP WEG PAKKET: -2 maanden arbeidsgarantie op draaiende delen. U betaald alleen de onderdelen en/of materialen.*(max. 2500 km)-Controle vervangingsinterval distributie. (indien mogelijk en exclusief vervangen).Controle en indien nodig op peil brengen van bandenspanning, olie-, rem-, koel- en ruitensproeiervloeistof.-Uitdraai Certificaat Nationale Auto Pas.-De auto wordt schoon afgeleverd-Tenaamstelling van de auto.-RDW vrijwaring van eventuele inruilauto.
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (2 maanden garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Multimedia-voorbereiding
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Origineel Nederlandse Auto
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Deze nette Skoda Octavia komt uit 2014 en is voorzien van Airco, metallic lak, park distance control (PDC), Radio, ruime kofferbak, aux & USB poorten, NAP, Cruise control, 2 sleutels en meer. Verder beschikt deze origineel Nederlandse auto vanaf de eerste eigenaar over een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 77 kW (105 PK) en een cilinderinhoud van 1197 cc.
Met behulp van het touchscreen scherm is de radio gemakkelijk te bedienen. Verder heeft de auto 2 bijbehorende sleutels met afstandsbediening, boekjes en meer.
Voordat deze prachtige ruime auto in de verkoop ging hebben wij deze voorzien van nieuwe remblokken (voor en achter), en de voorbanden vervangen. De auto staat op winterbanden.
De personenauto heeft een topsnelheid van 196 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 10.3 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 4.90 liter per 100 km en hij weegt 1130 kg. De wegenbelasting bedraagt € 116.- per kwartaal.
*** Meer foto's volgen***
Auto`s zijn rijklaar en wij berekenen geen afleverkosten! Wanneer u meer informatie wenst over deze auto of over evt. beschadigingen bel gerust. Dan maken we een rondje in en om de auto en kunnen we alles vertellen. Omdat wij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan worden auto`s met een aanschafprijs hoger dan € 2500,- (minder dan 200.000 KM) afgeleverd incl. het "Goed op weg pakket" met 2 maanden gratis arbeidsgarantie op *draaiende delen (tenzij anders vermeld), voor meerdere garantiepakketten* kijkt u op onze site, Op alle door ons aangeboden occasions is keuring door derden toegestaan, Inruil mogelijk. (*vraag naar de voorwaarden)
Wij zijn aangesloten bij BesteGarage.nl. Laat ook uw beoordeling achter of lees de beoordelingen van anderen.
Kijk ook eens op www.garage-elco.nl voor meer goede, betrouwbare en nette occasions. Bel of kom langs voor meer informatie. Uiteraard geheel vrijblijvend. Volg ons ook op Facebook/GarageElco en www.Twitter.com/Garage_Elco