MarktPlaza

Renault Kangoo Express - 1.5 dCi 90 Express Tech Line Gereviseerde motor, nieuwe d.riem- betimmering

504x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.936 kg
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 16,0 s
Topsnelheid: 160 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 137 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 1
Gereserveerd: Dit voertuig is gereserveerd voor een klant (verkocht onder voorbehoud).
Motorrijtuigenbelasting: € 75 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): GOED OP WEG PAKKET: -2 maanden arbeidsgarantie op draaiende delen. U betaald alleen de onderdelen en/of materialen.*(max. 2500 km)-Controle vervangingsinterval distributie. (indien mogelijk en exclusief vervangen).Controle en indien nodig op peil brengen van bandenspanning, olie-, rem-, koel- en ruitensproeiervloeistof.-Uitdraai Certificaat Nationale Auto Pas.-De auto wordt schoon afgeleverd-Tenaamstelling van de auto.-RDW vrijwaring van eventuele inruilauto.
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (2 maanden garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterdeuren met ruiten
- Achterklep met ruit
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- nationale autopas
- Origineel Nederlandse Auto
- Parrot
- Rubber mat in laadruimte
- Tussenschot laag
- Zijschuifdeur rechts
Deze Renault Kangoo Express uit 2011, is voorzien van een GEREVISEERDE diesel motor, Parrot, betimmering, vloermat, raamroosters, airco, radio, nieuwe apk en meer!
Een veel voorkomende kwaal bij de Renault Kangoo is de oliepomp, wanneer deze kapot gaat loopt de motor stuk. Deze Renault Kangoo heeft deze kwaal al gehad en heeft daarom een gereviseerde motor! De motor heeft een maximum vermogen van 66 kW (90 PK) en een cilinderinhoud van 1461 cc. Verder heeft deze bus onlangs een grote onderhoudsbeurt gehad, zit er een nieuwe apk op en is de distributieriem vervangen. Hierdoor kunt u dus weer een tijd vooruit zonder grote onderhoudskosten!
De bus heeft een topsnelheid van 160 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 16 seconden. Het verbruik van deze bus is gemiddeld 5.20 liter per 100 km en hij weegt 1235 kg. De wegenbelasting bedraagt € 76.- per kwartaal.
** Meer (en betere) foto's volgen! Wilt u niet wachten op deze foto's kom dan langs voor een bezichtiging en/of proefrit.
Auto`s zijn rijklaar en wij berekenen geen afleverkosten! Wanneer u meer informatie wenst over deze auto of over evt. beschadigingen bel gerust. Dan maken we een rondje in en om de auto en kunnen we alles vertellen. Omdat wij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan worden auto`s met een aanschafprijs hoger dan € 2500,- (minder dan 200.000 KM) afgeleverd incl. het "Goed op weg pakket" met 2 maanden gratis arbeidsgarantie op *draaiende delen (tenzij anders vermeld), voor meerdere garantiepakketten* kijkt u op onze site, Op alle door ons aangeboden occasions is keuring door derden toegestaan, Inruil mogelijk. (*vraag naar de voorwaarden)
Wij zijn aangesloten bij BesteGarage.nl. Laat ook uw beoordeling achter of lees de beoordelingen van anderen.
Kijk ook eens op www.garage-elco.nl voor meer goede, betrouwbare en nette occasions. Bel of kom langs voor meer informatie. Uiteraard geheel vrijblijvend. Volg ons ook op Facebook/GarageElco en www.Twitter.com/Garage_Elco