MarktPlaza

Hyundai i20 - 1.0 T-GDI Comfort -Camera - PDC- cruise - navigatie - telefoonv. -aircotronic

101x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/65 R15
GVW: 1.600 kg
Afmetingen (LxBxH): 404 x 173 x 147 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 186 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): GOED OP WEG PAKKET: -2 maanden arbeidsgarantie op draaiende delen. U betaald alleen de onderdelen en/of materialen.*(max. 2500 km)-Controle vervangingsinterval distributie. (indien mogelijk en exclusief vervangen).Controle en indien nodig op peil brengen van bandenspanning, olie-, rem-, koel- en ruitensproeiervloeistof.-Uitdraai Certificaat Nationale Auto Pas.-De auto wordt schoon afgeleverd-Tenaamstelling van de auto.-RDW vrijwaring van eventuele inruilauto.
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (2 maanden garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- APK
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- incl boekjes
- LED dagrijverlichting
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Origineel Nederlandse Auto
- Parkeersensor achter
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Zeer luxe en uitgeruste Hyundai i20 uit 2016 is voorzien van vele opties zoals: Achteruit rij camera, parkeersensoren achter (PDC), Aircotronic (automatische airco ) navigatiesysteem (met update 2019), radio, USB, aux en 12v aansluitingen, telefoonvoorbereiding, licht metalen velgen, electrische ramen, 2 sleutel met centrale vergrendeling, cruise, NAP (Nationale autopas) en meer!
Door de achteruit rij camera en de parkeersensoren is achteruit rijden met deze auto voor niemand een probleem! De auto heeft onlangs nog een onderhoudsbeurt gehad en de navigatie is onlangs nog laatst geüpdatet. De auto koppelt uw telefoon gemakkelijk waardoor u makkelijk handsfree kunt bellen. De telefoon kan opgeladen worden met de USB of 12v ingang. Met de AUX en USB ingang kunt u uw favoriete muziek op de radio aansluiten.
De benzine motor, heeft een maximum vermogen van 73 kW (99 PK) en een cilinderinhoud van 998 cc. Verder is het verbruik van deze mooie origineel Nederlandse personenauto gemiddeld 4.30 liter per 100 km. De topsnelheid 186 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 10.8 seconden. Het gewicht is 1040 kg en de wegenbelasting bedraagt € 95.- per kwartaal.
Kortom de ideale auto voor u met metallic lak en voorzien van 2 sleutel, boekjes en vele opties. Kom gerust langs voor een bezichtiging of proefrit.
** Meer (en betere) foto's volgen! Wilt u niet wachten op deze foto's kom dan langs voor een bezichtiging en/of proefrit.
Auto`s zijn rijklaar en wij berekenen geen afleverkosten! Wanneer u meer informatie wenst over deze auto of over evt. beschadigingen bel gerust. Dan maken we een rondje in en om de auto en kunnen we alles vertellen. Omdat wij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan worden auto`s met een aanschafprijs hoger dan € 2500,- (minder dan 200.000 KM) afgeleverd incl. het "Goed op weg pakket" met 2 maanden gratis arbeidsgarantie op *draaiende delen (tenzij anders vermeld), voor meerdere garantiepakketten* kijkt u op onze site, Op alle door ons aangeboden occasions is keuring door derden toegestaan, Inruil mogelijk. (*vraag naar de voorwaarden)
Wij zijn aangesloten bij BesteGarage.nl. Laat ook uw beoordeling achter of lees de beoordelingen van anderen.
Kijk ook eens op www.garage-elco.nl voor meer goede, betrouwbare en nette occasions. Bel of kom langs voor meer informatie. Uiteraard geheel vrijblijvend. Volg ons ook op Facebook/GarageElco en www.Twitter.com/Garage_Elco