MarktPlaza

Skoda Octavia - 1.2 TSI 110PK Greentech Edition Businessline | Navigatie | Trekhaak afneembaar | Sto

566x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
Modelcode: 5E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.780 kg
Afmetingen (LxBxH): 478 x 181 x 148 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 10,2 s
Topsnelheid: 199 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 795): DW/ASP goud middel: Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice: Afleverservice Goud In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 12 maanden Das Welt Auto garantie/ Audi Selectie Plus garantie • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Volle brandstof tank • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Een zeer luxe en compleet pakket voor slechts €795,- euro!
## Aanvullende opties en accessoires
- Lichtmetalen velgen 17"
- Navigatiesysteem full map
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Aux/USB aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Blanke sierlijsten rond de ramen
- Buitensp.elektr.inklap en aut. dimmend
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Climatronic (automatische airco)
- Elektrische ramen voor en achter
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Privacy glas
- Spraakbediening
- Start/Stop Systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen voor en achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Climatronic airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen? U kunt contact opnemen met het verkoopteam via telefoonnummer (0317) 41 90 30.
Vallei Auto Groep Wageningen heeft een uitgebreid aanbod dealer kwaliteitsoccasions van de merken Volkswagen, SKODA en SEAT op voorraad. In onze fraaie showroom en op ons speciale occasionterrein treft u een grote hoeveelheid perfect onderhouden occasions aan. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!