MarktPlaza

Seat Leon ST - 1.4 EcoTSI 150PK FR Connect | Panoramadak | Full LED | Elektrisch verstelbare bestuur

517x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2015 - dec 2016
Modelcode: 5F
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.840 kg
Afmetingen (LxBxH): 465 x 182 x 145 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 8,2 s
Topsnelheid: 215 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- VAG zilver middel (€ 495): Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice: Afleverservice Zilver In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 6 maanden Vallei Auto Groep garantie • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Minimaal halfvolle tank brandstof • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts €495,- euro!
- DW/ASP goud middel (€ 795): Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice: Afleverservice Goud In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 12 maanden Das Welt Auto garantie/ Audi Selectie Plus garantie • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Volle brandstof tank • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Een zeer luxe en compleet pakket voor slechts €795,- euro!
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Lederen/alcantara bekleding
- LED koplampen
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Aux/USB aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Climatronic (automatische airco)
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Drive Mode Selection
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Full Link
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Privacy glas
- SEAT sound
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Spraakbediening
- Start/Stop Systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2015 en komt van de eerste eigenaar. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. De LED koplampen staan garant voor een heldere, krachtige lichtbundel. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, panoramadak, sportonderstel, dakrails, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Seat met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam (0317) 41 90 30.
Vallei Auto Groep Wageningen heeft een uitgebreid aanbod dealer kwaliteitsoccasions van de merken Volkswagen, SKODA en SEAT op voorraad. In onze fraaie showroom en op ons speciale occasionterrein treft u een grote hoeveelheid perfect onderhouden occasions aan. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!