MarktPlaza

Skoda Rapid Spaceback - 1.2 TSI 90PK DSG Greentech JOY | Zonnedak | Navigatie | 16 inch lichtmetalen

559x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2016
Modelcode: NH
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.654 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 171 x 147 cm
Wielbasis: 260 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 11,3 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Alcantara
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 107 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): Platinum afleverpakket: Voor deze auto kunt u kiezen voor de volgende afleverservice. Afleverservice Platinum In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Volle brandstof tank • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Een zeer luxe en compleet pakket voor slechts €395,- euro!
= Aanvullende opties en accessoires =
- Navigatiesysteem full map
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Half alcantara / stof bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Media Command
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Privacy glas
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- USB aansluiting
- Vermoeidheids herkenning
- Zonnedak
Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, alcantara bekleding, metallic lak, elektrisch bediende ramen voor en achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren aan de achterzijde. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit via telefoonnumer (0317) 41 90 30.
Vallei Auto Groep Wageningen heeft een uitgebreid aanbod dealer kwaliteitsoccasions van de merken Volkswagen, SKODA en SEAT op voorraad. In onze fraaie showroom en op ons speciale occasionterrein treft u een grote hoeveelheid perfect onderhouden occasions aan. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 12 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!