MarktPlaza

Skoda Citigo - 1.0 60PK Greentech Ambition | Panoramadak | Navigatie App Connect | 15 inch lichtmeta

158x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2017 - sep 2018
Modelcode: NF
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.330 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 165 x 150 cm
Wielbasis: 242 cm
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 162 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 96 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie tot: 04-05-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): Platinum afleverpakket: Voor deze auto kunt u kiezen voor de volgende afleverservice. Afleverservice Platinum In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Volle brandstof tank • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Een zeer luxe en compleet pakket voor slechts €395,- euro!
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 15"
- Navigatie App Connect
- Stuurwiel multifunctioneel
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Aux/USB aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Plus-pakket
- Privacy glas
- Sport-Pakket
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Telefoonintegratie
Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. Bij de rijke uitrusting horen ook 15 inch lichtmetalen velgen, panoramadak, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare ramen voor, LED dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. U vindt in deze auto ook airconditioning. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Natuurlijk behoren sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam (0317) 41 90 30.
Vallei Auto Groep Wageningen heeft een uitgebreid aanbod dealer kwaliteitsoccasions van de merken Volkswagen, SKODA en SEAT op voorraad. In onze fraaie showroom en op ons speciale occasionterrein treft u een grote hoeveelheid perfect onderhouden occasions aan. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 12 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!