MarktPlaza

Singel 77 -G

134x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prachtlocatie aan het Singel!
Woonboot aan het Singel in Amsterdam te koop. Zeer unieke locatie, op de hoek Singel en Lijnbaanssteeg, in het hartje van de stad bieden wij een woonboot te koop aan.
De woonboot ligt te midden van de levendige, statige en prachtige grachtengordel. De grachtengordel is niet voor niks UNESCO werelderfgoed en beschermd stadsgezicht. Middenin het centrum is heb je werkelijk alles binnen handbereik. Winkels, cafe's, restaurants, cultuur etc. Op de grens met de Jordaan zijn ook de levendige 'Negen Straatjes' een gemakkelijk te bereiken onderdeel van uw leefomgeving.
De ligging aan het begin van de Singel garandeert enkele fiets- of zelfs loopminuten naar het CS.
Uiteraard kun je ook gemakkelijk de oversteek naar Noord maken met de pont achter het centraal station. Ook is via de IJtunnel de Ringweg A10 snel te bereiken.
De woonboot verdient zeker wat aandacht, daar kunnen wij duidelijk over zijn. Het onderwaterschip is eerder dit jaar gekeurd en gerepareerd op de werf. Dus dat is voor de komende jaren weer tip top in orde! De opbouw dient echter flink gerenoveerd te worden.
Vervanging op deze locatie is toegestaan voor type woonvaartuig of woonschip (volgens de Bootrichtlijnen stadsdeel Centrum 2014). De afmetingen maximaal te realiseren zijn ± 18,80 x 5 x 2,50/2,30 meter (l x b x h).
Belt u ons voor het maken van een bezichtigingsafspraak?
Indeling:
Woonkamer: ± 6,80 x 2,50 m.; slaapkamer: ± 5,11 x 2,40 m.; keuken: ± 2,50 x 1,70 m.; badkamer: ± 1,60 x 1,60 m. met douche/toilet.
Bijzonderheden:
Naam: FRIEND-SHIP
Casco: ijzer
Opbouw: rabat
Afmetingen: ± 15,80 x 2,70 meter (opbouw).
Liggeld: ± € 460,- per jaar.
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Singel 77 -G
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt