MarktPlaza

Seat Leon ST - 1.6 TDI Ecomotive Lease Sport XENON LEDER ALCANTARA NAVI E.C.C

557x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/45 R17
GVW: 1.790 kg
Afmetingen (LxBxH): 454 x 182 x 145 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 200 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 301 - 318 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 17" LM VELGEN
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Multimedia-voorbereiding
- NEDERLANDSE DEALER AUTO
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Stuurwiel multifunctioneel
Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een Seat Leon ST. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Seat heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren voor en achter. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze Seat is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Seat Leon ST samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak. Mede door het internet zijn de meeneemprijzen ontstaan. De prijs van de auto is een meeneemprijs waarbij inruil en garantie natuurlijk mogelijk is. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een van onze garantie/afleverpakketten. Er zijn diverse aflever en garantie pakketten mogelijk zodat u altijd het geschikte pakket kunt vinden, voor meer informatie bezoek onze website www.sterks.nl
Autobedrijf Sterks is een gecertificeerd BOVAG Autobedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring. Reparatie APK en onderhoud voor ALLE merken in eigen werkplaats. voor meer informatie kunt u ook bellen met 073-5492344
Auto's zijn ook 's avonds te bezichtigen na telefonische afspraak.