MarktPlaza

Mini Mini One - 1.6 Business Line LEDER 17"LM VELGEN NEDERLANDSE AUTO

228x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/40 R17
GVW: 1.520 kg
Afmetingen (LxBxH): 372 x 168 x 141 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 186 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 127 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luxe lederen bekleding
- Metallic lak
- Navigatie-systeem uitneembaar
- NEDERLANDSE DEALER AUTO
- Stuurwiel multifunctioneel
Een auto als de MINI staat garant voor een hoog prestatieniveau en uitstekend comfort. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. U bent in deze MINI ook voorzien van lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
In de MINI heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak? Mede door het internet zijn de meeneemprijzen ontstaan. De prijs van de auto is een meeneemprijs waarbij inruil en garantie natuurlijk mogelijk is. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een van onze garantie/afleverpakketten. Er zijn diverse aflever en garantie pakketten mogelijk zodat u altijd het geschikte pakket kunt vinden, voor meer informatie bezoek onze website www.sterks.nl
Autobedrijf Sterks is een gecertificeerd BOVAG Autobedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring. Reparatie APK en onderhoud voor ALLE merken in eigen werkplaats. voor meer informatie kunt u ook bellen met 073-5492344
Auto's zijn ook 's avonds te bezichtigen na telefonische afspraak.