MarktPlaza

Audi A3 Sportback - 1.4 TFSI Ambition Sport Edition g-tron 2X S-LINE LEDER E.C.C. 18"LM VELGEN

592x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Brandstofsoort: Aardgas
Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/40 R18
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 431 x 179 x 143 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 197 km/u
Bekleding: Leder/stof
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 237 - 256 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bi-xenon adaptief (+koplampreiniging)
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- S-LINE UITVOERING
- S Line exterieur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Wis-/was installatie voor koplampen
AUTO KOMT 28-01-2020 BINNEN NIEUWE FOTO'S VOLGEN
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Audi A3 Sportback. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de S-Line styling deze auto geeft. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De sportstoelen geven het interieur van deze A3 Sportback een super strakke en sportieve uitstraling. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar. Mede door het internet zijn de meeneemprijzen ontstaan. De prijs van de auto is een meeneemprijs waarbij inruil en garantie natuurlijk mogelijk is. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een van onze garantie/afleverpakketten. Er zijn diverse aflever en garantie pakketten mogelijk zodat u altijd het geschikte pakket kunt vinden, voor meer informatie bezoek onze website www.sterks.nl
Autobedrijf Sterks is een gecertificeerd BOVAG Autobedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring. Reparatie APK en onderhoud voor ALLE merken in eigen werkplaats. voor meer informatie kunt u ook bellen met 073-5492344
Auto's zijn ook 's avonds te bezichtigen na telefonische afspraak.