MarktPlaza

Seat Ibiza ST - 1.2 TSI Style nieuwstaat 4 cilinder navigatie climate controle cruise

453x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/60 R15
GVW: 1.605 kg
Afmetingen (LxBxH): 423 x 169 x 145 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 11,7 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metallic lak
- Mistlampen adaptief
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
Laat u niets wijsmaken, deze in nieuwstaat verkerende Seat Ibiza ST met een krachtige 4 cilinder motor,biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Natuurlijk is er ook cruise controle aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
deze auto is van binnen en van buiten professioneel gepoetst,niet in gerookt en 2x sleutel + ab aanwezig hij wordt afgeleverd met o.a nieuwe grote onderhoudsbeurt en drie maanden garantie (apk is nog tot 10-april-2021).LET OP GEEN AFLEVERINGSKOSTEN!!
als u een mooie zeer goed onderhouden 4 cilinder station zoekt is het zeker de moeite waard om deze mooie ibiza eens vrijblijvend te bekijken en/of eens een proefritje te maken.
U bent van harte welkom bij Autobedrijf de Lang de betrouwbare dorpsgarage aan de Opper 4 in Heeg (Friesland), wij zijn een erkend APK-keuringsstation. Geen inruil? Vraag dan naar onze speciale prijs!!! Verkoopoccasions zijn inclusief APK-keuring en afleveringsbeurt. GEEN afleveringskosten. Occasions vanaf € 4.500,00 - 3 maanden garantie m.u.v. MEENEEMPRIJS.