MarktPlaza

Seat Ibiza - 1.2 TSI Style 4 cilinder nieuwstaat facelift modelprachtige auto

116x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/60 R15
GVW: 1.546 kg
Afmetingen (LxBxH): 405 x 169 x 144 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 9,8 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium velgen
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metallic lak
- Mistlampen adaptief
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
Laat u niets wijsmaken, deze Seat Ibiza biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Seat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Seat is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze Seat is voorzien van lederen stuur, 4x elektrische ramen,mistlampen,automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter. deze mooie ibiza is van binnen en van buiten professioneel gepoetst en staat op 4x nagenoeg nieuwe banden.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. hij wordt afgeleverd met o.a nieuwe apk en een grote onderhoudsbeurt,drie maanden garantie.LET OP GEEN AFLEVERINGSKOSTEN!!
als u een echte betrouwbare,zeer goed onderhouden 5drs. auto zoekt met een krachtige 4 cilinder motor dan is het zeker de moeite waard om deze mooie ibiza eens vrijblijvend te bekijken en/of een proefritje te maken.
U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Seat te reserveren. U bent van harte welkom bij Autobedrijf de Lang de betrouwbare dorpsgarage aan de Opper 4 in Heeg (Friesland), wij zijn een erkend APK-keuringsstation. Geen inruil? Vraag dan naar onze speciale prijs!!! Verkoopoccasions zijn inclusief APK-keuring en afleveringsbeurt. GEEN afleveringskosten. Occasions vanaf € 4.500,00 - 3 maanden garantie m.u.v. MEENEEMPRIJS.