MarktPlaza

Opel Astra - 1.4 Edition 4 cilinder nieuwstaat 5drs pdc clima etc

492x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.815 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 187 x 149 cm
Wielbasis: 266 cm
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 215 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 117 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB-ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- Kleur parelmoer
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Warmtewerende voorruit
De in nieuwstaat verkerende Opel Astra vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met dab-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De geavanceerde technologie in deze Opel is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. deze mooie astra wordt afgeleverd met o.a een grote onderhoudsbeurt nieuwe apk en drie maanden garantie. LET OP GEEN AFLEVERINGSKOSTEN!!
als u een echte mooie 5drs opel astra K zoekt met een betrouwbare 4 cilinder motor is het zeker de moeite waard om deze mooie auto eens vriblijvend te bekijken en/of eens een proefritje te maken.
Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
U bent van harte welkom bij Autobedrijf de Lang de betrouwbare dorpsgarage aan de Opper 4 in Heeg (Friesland), wij zijn een erkend APK-keuringsstation. Geen inruil? Vraag dan naar onze speciale prijs!!! Verkoopoccasions zijn inclusief APK-keuring en afleveringsbeurt. GEEN afleveringskosten. Occasions vanaf € 4.500,00 - 3 maanden garantie m.u.v. MEENEEMPRIJS.