MarktPlaza

Seat Ibiza - 1.0 TSI 115PK FR Business Intense All-Inclusive | Navigatie | Full LED | Adaptive Cruis

486x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2018 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
Wielbasis: 256 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 22-07-2023
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): Platinum afleverpakket: Voor deze auto kunt u kiezen voor de volgende afleverservice. Afleverservice Platinum In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Volle brandstof tank • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Een zeer luxe en compleet pakket voor slechts €395,- euro!
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Digitale radio ontvangst
- Dimlichten automatisch
- Draadloze telefoonlader
- Drive Mode Selection
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Full Link
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen sportstuur
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Vermoeidheids herkenning
- Vervolgbotsing preventie
- Voorstoelen verwarmd
- Wireless charging
Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze Seat Ibiza levert het allemaal. Hij is van het bouwjaar 2018 en heeft 28.350 kilometer gelopen. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, extra getint glas, metallic lak,elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audiosysteem met DAB-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de parkeersensoren met achteruitrijcamera. Het luxeniveau in deze Seat is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u.
De automatische veiligheidssystemen in deze Seat fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten. U kunt daarvoor contact opnemen met het verkoopteam via telefoonnummer (0317) 41 90 30.
Vallei Auto Groep Wageningen heeft een uitgebreid aanbod dealer kwaliteitsoccasions van de merken Volkswagen, SKODA en SEAT op voorraad. In onze fraaie showroom en op ons speciale occasionterrein treft u een grote hoeveelheid perfect onderhouden occasions aan. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 12 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!
Deze auto is geïmporteerd. Specificaties kunnen daardoor licht afwijken van vergelijkbare, in Nederland geleverde uitvoeringen. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de details.