MarktPlaza

Seat Alhambra - 2.0 Stella

73x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 2000 - jun 2004
Modelcode: 7V8, 7V9
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 2.430 kg
Afmetingen (LxBxH): 474 x 182 x 182 cm
Wielbasis: 284 cm
Acceleratie (0-100): 15,2 s
Topsnelheid: 177 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,4 l/100km (1 op 10,6)
Brandstofverbruik in de stad: 12,8 l/100km (1 op 7,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
CO2 uitstoot: 228 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 224 - 252 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels van binnenuit verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen voor
Het doordachte ontwerp van de Seat Alhambra maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit exemplaar heeft 268350 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2002. In deze auto profiteert u onder andere ook van: aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en buitenspiegels in carrosseriekleur.
Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.
De veelzijdigheid straalt van deze Seat Alhambra af, met zijn vijf deuren en vijf zitplaatsen. Hij is van het bouwjaar 2002 en op de teller staat 268350 kilometer. Verder is de Seat uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en buitenspiegels in carrosseriekleur.
In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De uitrusting van deze Seat is met boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Met de Seat Alhambra is heel veel mogelijk. Een vakantie met het hele gezin, die nieuwe kast ophalen bij Ikea of gezellig met zijn vijven een dagje erop uit. Deze is uit 2002 en heeft 268350 kilometer op de teller. Ook aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en buitenspiegels in carrosseriekleur zijn aan boord.
Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Om deze Seat echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
motor heeft 100.000 km minder gelopen !!!
Onze prijzen zijn exclusief afleverkosten, Wij bieden u de volgende afleverpakketten aan: Basis 250,- euro : Auto wordt geleverd met nieuwe APK. Afleverpakket extra 450,- euro : Auto wordt geleverd met nieuwe APK, Afleveringsbeurt (incl. nieuwe motorolie en oliefilter) en 3 maanden garantie motor + versnellingsbak. Afleverpakket Compleet 995,- euro: Auto wordt geleverd met nieuwe APK, Grote beurt (incl. nieuwe filters, en 6 maanden Bovag-garantie. (alleen van toepassing op autos boven de 4.500,- euro) Op al onze auto’s is inruil mogelijk, ongeacht de leeftijd en kilometerstand. Zijn er nog vragen dan kunt u contact opnemen met: 0342-441651 of mail: info@garagetop.nl Druk- en zetfouten voorbehouden