MarktPlaza

Ford Focus Wagon - 1.5 TDCI Titanium Lease Edition 100% onderhouden

499x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2016 - jan 2017
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 458 x 182 x 151 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 193 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 98 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Verwarmde voorruit
Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Ford Focus Wagon biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Hij heeft een kilometerstand van 168474 en is van het bouwjaar 2016. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audio-installatiesysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
De geavanceerde technologie in deze Ford is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
Onze prijzen zijn exclusief afleverkosten, Wij bieden u de volgende afleverpakketten aan: Basis 250,- euro : Auto wordt geleverd met nieuwe APK. Afleverpakket extra 450,- euro : Auto wordt geleverd met nieuwe APK, Afleveringsbeurt (incl. nieuwe motorolie en oliefilter) en 3 maanden garantie motor + versnellingsbak. Afleverpakket Compleet 995,- euro: Auto wordt geleverd met nieuwe APK, Grote beurt (incl. nieuwe filters, en 6 maanden Bovag-garantie. (alleen van toepassing op autos boven de 4.500,- euro) Op al onze auto’s is inruil mogelijk, ongeacht de leeftijd en kilometerstand. Zijn er nog vragen dan kunt u contact opnemen met: 0342-441651 of mail: info@garagetop.nl Druk- en zetfouten voorbehouden