MarktPlaza

Peugeot 208 - 1.2 PureTech Blue Lion

507x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2016 - jun 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.546 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 174 x 147 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 175 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
Met een auto als deze Peugeot 208 komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto komt uit 2017. Hij rijdt lekker, deze Peugeot. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Ook led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 208 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Onze prijzen zijn exclusief afleverkosten, Wij bieden u de volgende afleverpakketten aan: Basis 250,- euro : Auto wordt geleverd met nieuwe APK. Afleverpakket extra 450,- euro : Auto wordt geleverd met nieuwe APK, Afleveringsbeurt (incl. nieuwe motorolie en oliefilter) en 3 maanden garantie motor + versnellingsbak. Afleverpakket Compleet 995,- euro: Auto wordt geleverd met nieuwe APK, Grote beurt (incl. nieuwe filters, en 6 maanden Bovag-garantie. (alleen van toepassing op autos boven de 4.500,- euro) Op al onze auto’s is inruil mogelijk, ongeacht de leeftijd en kilometerstand. Zijn er nog vragen dan kunt u contact opnemen met: 0342-441651 of mail: info@garagetop.nl Druk- en zetfouten voorbehouden