MarktPlaza

Schutteheide 1 259

157x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prachtig nabij water gelegen, onder architectuur gebouwde, trendy panoramavilla, met een fraaie panorama-glaspui waardoor er een fenomenaal uitzicht is over de Lange Vlieter. In de villa is werkelijk elke vorm van luxe aanwezig. Zo is deze o.a. voorzien van een luxe ,royale badkamer en een slaapkamer op de begane grond. De ruime living is gelegen op de 1e verdieping (zodat het uitzicht nóg mooier is)! Verder is de villa voorzien van een inpandig bereikbare berging met loopdeur naar de eigen oprit en royale tuin rondom met een fraaie vrije ligging op een perceel van ca. 619 m2! Gelegen in het statige recreatiepark Boschmolenplas met brasserie en jachthaven alsmede diverse recreatieve voorzieningen. Daarnaast is er een goede bereikbaarheid t.o.v. de A2.
Indeling:
Begane grond:
De uitnodigende hal/entree is voorzien van een fraaie, doorlopende tegelvloer. Via de hal/entree zijn de diverse ruimten van de villa toegankelijk. Zo is er de toegang tot een berging met tegelvloer,welke is voorzien van witgoedaansluitingen. Hier bevindt zich tevens de opstelling van de cv-ketel (Nefit Rentline 2019). Via een loopdeur is de oprit toegankelijk. Vanuit de hal/entree is vervolgens de enorm grote slaapkamer toegankelijk (te splitsen in meerdere kamers) en tevens een zeer royale, luxe badkamer. De slaapkamer is voorzien van een massief houten vloer, een mooie panorama-raampartij met schuifdeur en elektrisch bedienbare gordijnen (ter overname). Via de slaapkamer en de hal is tevens de badkamer toegankelijk. Deze badkamer is ruim van opzet en luxe afgewerkt met een wastafel, zwevend toilet, inloopdouche, ligbad en designradiator. Tevens zijn er voorbereidingen en ruimte aanwezig voor een sauna.
1ste verdieping:
Via de opgang naar de verdieping is de schitterende woonkamer toegankelijk. U baadt zich in een zee van licht en kunt u genieten van het meest fantastische uitzicht. De imposante panorama-raampartij laat de omgeving binnenkomen en geeft het échte vakantiegevoel. Doordat de woonkamer zich op de 1e verdieping bevindt heeft u daarnaast een fenomenaal zicht over de Lange Vlieter. De woonkamer is fraai afgewerkt met een moderne tegelvloer en bevindt er zich verscholen de luxe keukenopstelling, welke is voorzien van diverse apparatuur (gasfornuis, rvs-afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast). Via een loopdeur is voorts het royale dakterras toegankelijk met eveneens schitterend zicht.
Bijzonderheden:
Het geheel verkeert in een perfecte staat van onderhoud (nieuwstaat) is zeer mooi onder architectuur gebouwd en hoogwaardig afgewerkt. Uiteraard voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, alsmede dubbel glas.
Deze villa moet u van binnen hebben gezien om alle luxe en kwaliteit te ervaren.
Met een zeer fraaie tuin (laatste in de straat, achter geweldig vrij!) voorzien van een terras, gazon, borders en oprit aan de voorzijde. Het geheel is mooi aangelegd.
Deze recreatievilla is gesitueerd in het prachtige park de Boschmolenplas (zie bijlage), nabij uitvalswegen en het idyllische witte stadje Thorn.
Bouwjaar: ca. 2007
Perceel: ca. 619 m2
Parkkosten: ca. €1350,- per jaar
De recreatiewoning is tevens tijdelijk te huur (in overleg).
Het park
Op het park zijn voorzieningen voor de kleintjes, zoals speeltoestellen, een zandbak enz. Ook kunt u er terecht voor het huren van skelters en fietsen met of zonder kinderzitjes. Voor de ouderen is er onder meer een jeu de boules baan, een voetbalveld en zijn er twee tennisbanen. Op korte loopafstand is er een kleine dierentuin met speeltoestellen en een heus ontdekkingspad voor de kleintjes. De vriendelijke dames van de receptie informeren u graag.
Houdt u er rekening mee dat deze woning een recreatiewoning betreft. Permanente bewoning is niet toegestaan. Tevens gelden hiervoor andere regels, zoals een beperkte financieringsmogelijkheid (inbreng eigen geld is noodzakelijk).
De jachthaven
De jachthaven heeft een directe toegang naar de Maas en de Maasplassen. Met een totale wateroppervlakte van 3.000 hectare vormt dit een groter gebied dan bijvoorbeeld de Friese meren.
Vanuit de jachthaven kunt u dagelijks boottochten maken naar onder meer het witte stadje Thorn, het pittoreske vestingstadje Stevensweert, de binnenhavens van Wessem en Maasbracht of het levendige Maaseik (Belgie). Bovendien kunt u via de sluizen naar Roermond (binnenstad), Asselt (Asseltseplassen) en zelfs naar Maastricht of Venlo.
Wat te denken van een rondvaart over de vele Maasplassen met op meerdere plekken nog in gebruik zijnde baggerschepen.
De omgeving
De directe omgeving van het park nodigt uit tot het maken van tal van attractieve uitstapjes. Verschillende zwemaccommodaties, zoals Fun Beach te Panheel (3 min.) en de IJzerenman te Weert (20 min.), zorgen voor urenlange waterpret. In Wessem is het genieten van de vele historische gebouwen, de kleine oude straatjes en de Maasboulevard. Het witte stadje Thorn herbergt een schat aan cultuurhistorie. Al wandelend langs de prachtige Stiftskerk en de talrijke waardevolle panden in de kern van Thorn, waant de bezoeker zich in de Middeleeuwen. Ook in de kernen Beegden en Heel proeft men een stukje geschiedenis, bijvoorbeeld bij het Kasteel van Heel en het complex Nederhoven. Van daar uit voeren schitterende wandel- en fietstochten door Nationale Parken De Groote Peel en De Meinweg langs karakteristieke weidelandschappen, bossen en uitgestrekte heidevelden.
Wie tenslotte ook nog een stukje cultuur wil proeven of gewoon een dagje wil shoppen, mag Roermond (10 kilometer) en Maastricht (45 kilometer) niet missen. Echte aanraders zijn ook het Duitse Dusseldorf en de Belgische steden Brussel, Luik, Maaseik en Antwerpen. Kortom, Maaspark Boschmolenplas is voor vele activiteiten een ideale uitvalsbasis. (bron: www.boschmolenplas.nl)
Extra gegevens:
Merk: Schutteheide 1 259
Ligplaats: Heel
Conditie: Gebruikt