MarktPlaza

Schijfwereld omnibus 2 - Terry Pratchett

164x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Omnibus met 3 verhalen van schijfwereld.
Dunne Hein: Dunne Hein is een onnozele, talentloze bonestaak en zijn vader is blij wanneer hij een baantje voor hem vindt als leerjongen van De Dood. Maar Hein blijkt ook al niet de gave te bezitten om zielen de wereld uit te leiden. Sterker, wanneer de aantrekkelijke prinses Kiela vermoord gaat worden, verknalt hij het volledig.
Betoverkind: De achtste zoon van de achtste zoon van een achtste zoon, Betoverkind, is al op tienjarige leeftijd machtiger dan de machtigste tovenaar van de Schrijfwereld. Vergeleken met zijn magie is de rest maar geknoei in een punthoed. Rinzwind is ook een tovenaar, maar een prutser en nog laf op de koop toe. Toch wordt hij gevraagd de Hoed der Hoeden in veiligheid te brengen.
De Plaagzusters: koninkrijken wankelen, kronen wiebelen en messen flitsen op de toverwereld van de Schijf als de heksen zich gaan bemoeien met de koninklijke politiek. Opoe Wedersmeer (uit Meidenzeggenschap) zet alles op alles om de rechtmatige koning op de troon te krijgen, met alle gevolgen van dien.
Spectrum - 2001 - dikke paperback goede staat
Verzendkosten voor de koper euro 6.95 ( kan NIET opengevouwen verstuurd)
Belgiƫ euro 9.00