MarktPlaza

Scheepmakerskade 2 A

165x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In het Centrum van Rotterdam, in het dynamische Maritiem District, op steenworp afstand van Witte de Withstraat, Coolsingel, Hoogstraat en Oude Haven ligt varend woonschip de Framal. Ze ligt op een vaste ligplaats in de Rederijhaven, onderdeel van Stichting Erfgoedhavens Rotterdam.
Deze Belgische spits uit 1951, is recent verbouwd met gebruik van de beste bouwmaterialen, tot een sfeervol, harmonieus modern verblijf. Alles is onderhanden genomen om comfortabel te wonen op het water. Licht en ruimte aan de binnenkant en met een authentieke uitstraling aan de buitenkant.
Men komt binnen via de stuurhut. Deze is gerenoveerd met een western red ceder opbouw met behoud de oorspronkelijke uitstraling.
Vervolgens komt men in de roef, deze is volledig geïsoleerd en betimmerd. Het achteronder welke dienst kan doen als slaapkamer is ook geïsoleerd en betimmerd. Vanuit de roef komt men in het ruim van 4,5 x 26 meter. Het ruim is onderverdeeld in een woonkamer met open keuken, doorgang met apart toilet, badkamer, open kamer (mogelijkheid hier een slaapkamer van te maken) en een slaapkamer.
Er bevindt zich tussen de den een zonneterras (zon van 11h - 21h) van 8x4 meter welke toegankelijk is vanuit de woonkamer.
De keuken is voorzien van apparatuur van M-system; een inductiekookplaat, oven, koel/vries combinatie en vaatwasser. In de keuken bevindt zich ook de toegang tot de wasmachine, groepenkast en technische ruimte voor de warmtepomp.
De badkamer is o.a. voorzien van een inloopdouche, ligbad en Finse sauna.
Het ruim wordt verwarmd middels vloerverwarming. In de woonkamer staat ook een houtkachel welke voor veel warmte en sfeer zorgt.
In het ruim ligt een mooi eiken lamelparket.
Overige informatie:
-Liggeld categorie 1, Stichting Erfgoedhavens Rotterdam.
-Najaar 2014 op de werf geweest.
-CvO voor de pleziervaart geldig tot en met 2021.
-Aandrijving Detroit Diesel GM 6-71.
-Boegschroef d.m.v. stuurrooster DAF 575.
-Vloerverwarming in het ruim: Panasonic Aquarea, warmtepomp.
-Het gehele ruim is goed geïsoleerd middels 10cm pir-sandwich panelen.
-Mechanische ventilatie voor het ruim.
-IBC watertanks 4000 liter.
-Watertappunt op de kade.
-Eigen walstroomkast.
-Vooronder kan dienst doen als berging.
Extra gegevens:
Merk: Scheepmakerskade 2 A
Ligplaats: Rotterdam
Conditie: Gebruikt