MarktPlaza

Scheendijk 19-8

1376x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In het trekgatengebied van de Loosdrechtse plassen ligt deze recreatie woonboot met eigen grond, water, vlonderterrassen en privé aanlegsteiger voor meerdere boten. De woonboot is centraal en rustig gelegen en biedt een prachtig vrij uitzicht. De woonboot is met een bootje, vanaf de vaste wal, in een paar minuten bereikbaar.
Deze gezellige woonboot ligt op slechts vijf minuten rijden van het pittoreske dorpje Breukelen. Het dorpje Breukelen biedt u alles op het gebied van winkels, restaurants en cafés, openbaar vervoer, scholen, sportcentra, zwembad, etc. Ook de Scheendijk zelf heeft veel te bieden. Zoals een restaurant, een café, snackbar, boten verhuur, diverse water- sportzaken, buitenzwembad, etc. De natuurliefhebber kan in deze omgeving geheel aan zijn trekken komen. Prachtige bossen afgewisseld met landerijen, de rivier de Vecht, polderlandschappen, de Loosdrechtse plassen etc.
De perfecte omgeving voor fiets-, wandel-, skate-, motor-, schaats- en boottochten. De hele dag heeft u de zon in de tuin en kunt u genieten van de rust en het prachtige uitzicht. Wanneer u vanaf uw steiger een hengel uitgooit slaat u gegarandeerd een vis aan de haak. Het water is, ook in de trekgaten, zo schoon dat u er probleemloos kunt zwemmen.
Met een boot bent u via de trekgaten in een mum van tijd op de Loosdrechtse plassen. De Loosdrechtse plassen liggen ingesloten tussen Loenen, Loosdrecht, Breukeleveen, Breukelen en Tienhoven. De plassen zijn opgedeeld in de 1e tot en met de 5e plas, Vuntus- plas en Stille Plas. U vindt hier diverse strandjes, eilandjes, restaurants, jachthavens, een skischool, zeilschool etc.
Ook zeker de moeite waard om te bekijken (alleen per kano of roeiboot) zijn de moerasgebieden Breukeleveense plas, de zuidelijke Kievitsbuurt en Het Wijde Blik. Via de Weersluis, Mijndensesluis of het Kraaiennest bent u zo op de Vecht.
Indeling
Entree, (slaap)kamer met CV-combiketel en toegang tot de woonkamer met keukenblok. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De lichte woonkamer met houtkachel biedt prachtig vrij uitzicht op het water. Middels een brede schuifpui is het vlonderterras bereikbaar. Het keukenblok beschikt over een 4-pits gaskookplaat en koelkast.
De gehele woonboot is voorzien van een laminaatvloer.
Berging
Vrijstaande berging voorzien van elektra.
Tuin
Verzorgd vlonderterras met zwemtrap en aanlegsteiger voor meerdere boten. Verder biedt dit perceel een grasgazon met diverse beplanting en kunt u hier beschut van de zon en de omgeving genieten.
Bouwjaar: 1985
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 37 m2
Inhoud: circa 111 m3
Totale grond- en wateroppervlakte: 1045 m2, waarvan circa 3/4 bestaat uit water
De oppervlakten en algeheel resultaat zijn opgebouwd conform de Branche Brede Meet Instructie (BBMI) afgeleid van de NEN2580. Aan de oppervlakten en inhouden kunnen geen rechten worden ontleend.
Bijzonderheden
De woonboot is voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbel glas
Aangesloten op riool en water
Betonnen casco
De woonboot is enkel bereikbaar met een boot (eigendom)
De bijbehorende steigerplaats wordt gehuurd, deze kosten bedragen € 340,00 per jaar
Houtkachel
CV combiketel (2000)
Extra gegevens:
Merk: Scheendijk 19-8
Ligplaats: Breukelen UT
Conditie: Gebruikt