MarktPlaza

Scheendijk 11-43 A

500x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze goed onderhouden, gezellige recreatie woonark (erfpacht) met heerlijk vlonderterras en privé aanlegsteiger voor 2 boten, is gelegen in een uniek vis-, vaar-, zwem- en fietsgebied. Binnen enkele vaarminuten bent u op de grote wateren van het schitterende Loosdrechtse Plassengebied.
De woonark is bereikbaar via Jachthaven De Toekomst en heeft een privé parkeerterrein. De landtong waaraan deze woonark ligt, grenst zowel aan de voor- als aan de achterkant aan het water.
De Scheendijk is een populair recreatie- en watersportgebied dat ligt op circa 1,5 kilometer (fiets)afstand van Breukelen met alle voorzieningen zoals winkels, restaurantjes en het NS-station.
Indeling
Begane grond
Entree, hal, garderoberuimte, toegang tot de badkamer, luik in hal naar bergruimte met wasmachine/droger aansluiting, woonkamer met keuken en slaap- en kleedkamer.
De gezellige woonkamer met open keuken biedt openslaande deuren naar het terras. Tevens biedt een brede schuifpui toegang tot de aanlegsteiger. De open keuken is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat met RVS-afzuigkap, combi oven-magnetron, vaatwasmachine, koelkast en koffiemachine.
De nette badkamer is centraal gelegen in de woonark en voorzien van een toilet, douchecabine en wastafelmeubel.
Vanuit de hal is de slaapkamer met koepel bereikbaar (split-level). Onder de slaapkamer bevindt zich een (22 slaapkamer) royale ruimte met vaste schuifwandenkast.
De wasmachine/drogeraansluiting bevindt zich in het souterrain, via een luik met klein trapje naar beneden.
De gehele woonark is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van het souterrain (vloerbedekking).
Tuin
Verzorgd vlonderterras aan 3 zijden van de woonark met zwemtrap en aanlegsteiger voor 2 boten. Aan de westzijde van de ark is een tentoverkapping. Verder zijn er 3 houten schuurtjes aanwezig, ideaal voor het stallen van tuinkussens of bootspullen.
Bouwjaar: circa 1979
Brandmerk: 22745 B R 1996
Totaal gebruiksoppervlakte: circa 69 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 56 m2
Overige inpandige ruimte: circa 13 m2
Externe bergruimte: circa 5 m2
Inhoud: circa 236 m3
Totale grondoppervlakte: 129 m2 (water)
De oppervlakten en algeheel resultaat zijn opgebouwd conform de Branche Brede Meet Instructie (BBMI) afgeleid van de NEN2580. Aan de oppervlakten en inhouden kunnen geen rechten worden ontleend.
Bijzonderheden
De woonark De Kilt is geheel voorzien van dubbel glas
De slaapkamer is voorzien van een ingebouwde airco
De aanbouw is van circa 8/9 jaar geleden evenals het dak
Geheel gestuukte wanden
Het bijhouden van de beschoeiing is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de woonark. Deze is circa 7 jaar geleden vernieuwd met hardhout.
De woonark is rondom geïsoleerd en betimmerd met keralit (onderhoudsvrij)
Het buitenschilderwerk is in het voorjaar van 2018 uitgevoerd
Eigen parkeerplaats (zomermaanden). In overleg met de haveneigenaar is het mogelijk om tegen betaling in de winter een parkeerplek te hebben
Erfpachtcanon bedraagt € 2.050,00 per jaar
CV ketel Bosch (circa 2009)
Extra gegevens:
Merk: Scheendijk 11-43 A
Ligplaats: Breukelen UT
Conditie: Gebruikt