MarktPlaza

Saab 9-5 - 2.3 Turbo Aero

148x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Saab 9-5 Aero 2001 Origineel Nederlands (youngtimer)
Soms wordt je door de originaliteit en geweldige staat gedwongen om eens iets anders als Italiaans aan te bieden. In dit geval een Zweeds kwaliteitsproduct.
Deze 1e serie 9-5 heeft tot nu toe maar twee eigenaren gekend. En beide eigenaren waren zo gek op de auto dat besparen op onderhoud en netjes houden van de auto geen optie was. Vanaf 2007 zijn alle facturen voorhanden. Uiteraard heeft deze topper een kloppende kilometerstand met NAP. In de afgelopen 18 jaar is met deze bolide slechts 12.700km per jaar gereden. Dit resulteert in de lage kilometerstand van 228.000km.
De foto’s zeggen genoeg !
Exterieur:
Ondanks de relatief hoge leeftijd is de auto in zeer goede staat. De diepzwarte lak is altijd erg goed onderhouden waardoor deze nog erg mooi glimt. Uiteraard heeft de auto hier en daar wat lichte krasjes, echter deukjes zijn niet aanwezig. De carrosserie is dan ook prachtig mooi strak. De verlichting oogt zeer fris en de prachtige 17” Aero velgen zijn in fantastische staat zonder enige parkeerschade.
Interieur:
Het interieur is uitgevoerd in een combinatie van het uiterst smaakvolle beige en zwart. Heel apart is hierbij dat de bekleding is uitgevoerd met zwart leder en de rest in het beige. Verder is het de auto onlangs uitgerust met een gloednieuw houtkleurig dashboard. Het leder is in een uitermate goede staat.
Techniek:
De auto heeft bij 125.000km. een zeer uitgebreide onderhoudsbeurt gekregen.
Hierbij is het volgende vervangen:
Vacuüm slangen 6mm
Luchtmassameter OE
Terugslagklep Alu
Nieuwe olie Castrol Edge 10W60
Oliefilter OE
Luchtfilter
Benzinefilter
Interieurfilter
Versnellingsbakolie ververst
Airco afgevuld.
Daarnaast is op 17-04-2019 is Chiptuning uitgevoerd door DionHPT. 260PK/400Nm. Dit resulteert in een super smeuïg rijdende auto dit desgevraagd ook nog eens een ongelofelijke acceleratie heeft.
Alle rekeningen van 2007 worden uiteraard meegeleverd. APK tot februari 2020.
Tevens is er een vers taxatierapport aanwezig voor de verzekering met een waarde van € 8.500,-
Prijs; €6.950,-