MarktPlaza

Fiat 124 - 1800 Sport Spider

820x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te koop: Een zeer mooie Fiat 124 Sport Spider 1800 US van 1972 met 49.426 Miles op de teller afgelezen. De auto verkeert in een super nette staat en is in 2000 in bezit geraakt van de laatste eigenaar. De auto komt uit Californië en was niet mooi, nog niet, aldus de eigenaar die de auto vanaf 2005 is gaan demonteren om de auto van zijn dromen te krijgen.
In die periode zijn alle onderdelen schoongemaakt en gereviseerd en is er een nieuwe draadboom gemaakt. De auto is toen gegritstraalt en daaruit is gebleken dat de achter-zijkanten behoorlijk gehandhaafd waren en uiteindelijk is er een nieuwe achterkant gevonden en gekocht. Al het plaatwerk is hersteld en of vervangen, de carrosserie is strak gemaakt en gespoten. En toen kwam de leukste periode, het opbouwen van de auto, aldus de laatste eigenaar.
Al ruim 15 jaar is hij met de auto bezig geweest en in 2018 was de auto naar zijn zin. De auto heeft toen een grote beurt gekregen met onder meer een vernieuwde distributieriem en het stellen van de nokkenassen. De auto is groot gedocumenteerd met foto’s van de restauratie en verkeert dan ook in een unieke staat! De auto heeft Nederlands kenteken ( APK tot 07-2020) en staat voor u rijklaar. De Fiat 124 Sport Spider US kom je zelden tegen met originele chroombumpers, wat de Sport Spider overduidelijk een meer klassieke look geeft.