MarktPlaza

Lancia Fulvia - 1.3 S sport 2e Serie

788x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zojuist in ons aanbod terecht gekomen! Een Lancia Fulvia Coupé 1.3S 2e Serie van 1973 met 41.000 Km op de teller afgelezen.
We hebben weer een leuke en zeer nette Lancia Fulvia Coupé 1.3S 2e Serie in ons aanbod. De auto verkeert in een nette staat en rijdt fantastisch. De auto is dan ook technisch zeer goed onderhouden (rekeningen ter inzage). De Lancia Fulvia is een sportieve compacte klassieker, met een 1298 cc v4 motor met 90 pk. De 2e serie Fulvia heeft een 5 versnellingsbak en grotere remmen ten opzichte van 1e serie Fulvia en is dus technisch verbeterd.
Het interieur heeft zijn gebruikssporen maar is compleet origineel. De bekleding van de stoelen en de bank is in zeer goede staat en nog origineel even als de hemel en de stoffen vloerbekleding. Ook het dashboard en de console zijn in een perfecte staat en ook alle instrumenten werken naar behoren. De combinatie met de lak en het interieur geeft de auto een zeer chique uitstraling. Deze auto is dan ook een sublieme rijders auto waar ook rallies en toerritten mee gereden kan worden.
Ook mechanisch is de auto in top staat. De motor start vlot en reageert spontaan op het gaspedaal. De versnellingsbak schakelt vlot en soepel zonder bijgeluiden.
Deze vooral originele Lancia Fulvia Coupé is optisch en technisch in een keurige staat en ook de techniek is recentelijk in orde gemaakt. De auto heeft een complete en professionele ML en undercoating behandeling gehad.
De auto is het jaar 2000 in Nederland geïmporteerd en heeft nog APK tot 04-04-2020. Bij de auto zitten een extra setje sleutels, taxatierapport (Waarde €25.000,-) en rekeningen van groot onderhoud van 2014/15 ter waarde van €8.000,-.