MarktPlaza

Ruymzicht 18

246x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op een van de mooiste locaties in Op Buuren-Dorp ligt deze fraai afgewerkte eengezinswoning. Het vrije uitzicht over de gracht en de Vecht en het parkje met speeltuin voor de deur maken deze woning uniek.
Ligging:
De woning is gelegen aan een rustige weg, grenzend aan het parkje van de Ruymzicht in Op Buuren-Dorp, en direct aan de fraaie binnengracht. Op Buuren is een jonge, kindvriendelijke wijk, op steenworp afstand van Maarssen-Dorp en Oud-Zuilen. De wijk heeft de uitstraling van de karakteristieke dorpen aan de Vecht: een rustige kern met veel variatie in woningen, in een parkachtige omgeving.
In de wijk en haar omgeving zijn hofjes, speeltuintjes, zorgvoorzieningen, een kapper, kinderopvang, sportvelden en een haven. Dit alles zorgt voor een pittoreske en ongedwongen sfeer.
Optie: een ligplaats voor de deur
Met de woning wordt ook een ligplaats voor een boot (ca. 3 x 7 meter) pal voor de deur aangeboden (niet in de vraagprijs begrepen). Stel je eens voor: met een sloep geniet je binnen 2 minuten van de rust en de omgeving van de Vecht, en is het heerlijk varen naar de Loosdrechtse Plassen, of het centrum van Utrecht. Ook de sloep van de verkoper, een Antaris RB18 uit 2008, is te koop!
Indeling:
Begane grond:
Entree:
De entree wordt bereikt via een statige geveltrap aan de voorzijde van de woning. Via de entrée komt u in de hal. De fraaie zwarte leistenen vloer, die doorgetrokken is over de hele benedenverdieping en voorzien van vloerverwarming, de prachtig met parket beklede trap en de dubbele openslaande deuren naar de woonkamer springen direct in het oog.
Toilet:
Het toilet is gedeeltelijk betegeld met brede liggende tegels, en gedeeltelijk voorzien van een waterdichte PU-muurcoating.
Woonkamer:
De ruime woonkamer is voorzien van hoge brede ramen die een prachtig uitzicht geven op de gracht en de Vecht. De grote, moderne openhaard is een echte blikvanger in de kamer! Aan de achterzijde geven twee openslaande deuren en een keukendeur toegang tot de diepe achtertuin. Het eetgedeelte aan de achterzijde van de woning, en een deel van de voorzijde van de woonkamer is voorzien van inbouwspots met energiezuinige LEDs. De woonkamer biedt direct toegang tot de zeer ruim opgezette open keuken.
Keuken:
Aan de achterzijde van de woning is de open keuken met kookeiland (2,7 x 1,0m), apparatuurwand en diep aanrecht (70cm) gesitueerd. Het kookeiland is voorzien van een geïntegreerd wijnrek, inductiekookplaat, wokbrander (Siemens) en strakke afzuigkap (Gaggenau). De keuken is daarnaast van alle gemakken voorzien, met koelkast, vriezer, koffieautomaat, vaatwasser en combimagnetron van Siemens.
Tuin:
Achtertuin: De achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van een verhoogd terras, met houthok. De mooie leilindes geven in de zomer een prachtige groene afscheiding van de tuin. Achterin de tuin is de buitenberging. De tuin grenst aan het door de VvE beheerde en afgesloten parkeerterrein. De bij de woning behorende parkeerplaats bevindt zich aan de achterzijde.
1e verdieping en overloop:
Via de overloop, die net als de gehele 1e verdieping is voorzien van parketvloer zijn de badkamer, drie slaapkamers en de tweede verdieping bereikbaar. De ruime overloop is voorzien van dezelfde inbouwspots als de benedenverdieping.
Slaapkamers:
Slaapkamer één: Ligt aan de achterzijde van de woning en kijkt uit over de achtertuin en de parkeerplaats. De slaapkamer is voorzien van een in de muur ingebouwde televisie. Via deze kamer is de inloopkast bereikbaar. Daarnaast biedt deze slaapkamer toegang tot het zeer ruime dakterras, wat zomers al in de vroege ochtend in de zon ligt.
Slaapkamers twee en drie: Liggen aan de voorzijde van de woning en bieden uitzicht over de binnengracht en het parkje.
Badkamer:
De badkamer is afgewerkt met een muurcoating, gietvloer en inbouwspots. Het designer bad van Agape is een echte blikvanger. Er is een inloopdouche met drain, een toilet, en een dubbele wastafel. Daarnaast is de badkamer voorzien van vloerverwarming.
2e verdieping:
De tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar, en geheel voorzien van een houten planken vloer.
De voorzolder is bijzonder ruim (5x5) en biedt toegang tot de 4e slaapkamer en de wasruimte. De voorzolder is voorzien van een dakkapel en bergruimte met schuifwanden. Met weinig inspanning is van deze ruimte een extra slaapkamer te maken.
Slaapkamer vier:
Deze slaapkamer heeft twee grote dakramen die zorgen voor veel licht. De kamer is voorzien van een douche en wastafel.
Oplevering:
In overleg.
Bijzonderheden:
- Unieke locatie in Op Buuren-Dorp: De binnengracht en de Vecht zijn uw voortuin!
- Dubbele deuren met vakverdeling geven toegang tot de woning
- Zeer ruime open opgezette woonkamer met centrale openhaard
- Prachtige leistenen vloer volledig voorzien van vloerverwarming.
- Moderne keuken, toilet en badkamer met designer bad.
- Op het zuiden gelegen achtertuin.
- Woning uit 2009; volledig geïsoleerd en van alle gemakken voorzien.
Extra gegevens:
Merk: Ruymzicht 18
Ligplaats: Maarssen
Conditie: Gebruikt