MarktPlaza

Ringvaartdijk 22

555x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wie rekent daar nog op? Een nieuwe en betaalbare eco-watervilla in een van de groenste delen van Amsterdam.
Aan de rand van Amsterdam, tegen Badhoevedorp komt deze parel in wording te liggen. Met het beste van twee werelden in zich verenigd: het Amsterdamse bos, watersportgebied De Nieuwe Meer en sportvelden in uw achtertuin maar de reuring van de stad op een paar minuten fietsen. Bovendien is er ruimte om een eigen plezierbootje aan te meren. Vanaf de ark vaart u zo naar de Nieuwe Meer; vanaf de Ringvaart heeft u elke plas, gracht of vaart in Amsterdam binnen handbereik!
Behalve dit comfort buiten het perceel, heeft de ark een tuin van 177m². Hierop kan bovendien een bijgebouw geplaatst worden van 30 m² waaraan u een eigen bestemming kunt geven: een garage voor uw auto (oldtimer (?)) of hobbyruimte. In dit stadium heeft u het nog geheel voor het zeggen. Zowel qua terreinindeling als afbouw in de woonark zelf. Het waterkavel wordt in eigendom verkregen; de tuin/oever is in huur van de gemeente Amsterdam.
Oplevering van de ark is mogelijk per medio 2020 of zoveel later als de koper wenst.
De nieuw te bouwen ark heeft alle voorzieningen die er in deze tijd worden gevraagd:
Energie-neutraal met tenminste 16 zonnepanelen ("0 op de meter")
Warmtepomp
Onderhoudsvrije materialen
Veel lichtinval (passieve zonne-energie) met wandhoge ramen en schuifdeuren.
Indeling
Bij binnenkomst wordt via de entree aan de linkerzijde de ruime woonkeuken (ca. 30 m²) bereikt. Aansluitend bevindt zich de open woonkamer aan de andere zijde van de ark. Deze woonkamer heeft grote raampartijen aan water- en walzijde. De woonkamer is als het ware splitlevel gebouwd, waarbij ca 30 m² zich bevindt op entreeniveau. Aan de waterzijde kan in het splitlevel gedeelte van 5 m² op (iets boven) waterniveau een extra zithoek worden gecreëerd.
Aan weerszijden van de ark is voorts aan de waterzijde een zonnehoek gemaakt, van waaruit een wijds uitzicht bestaat over het water en aangrenzende omgeving.
In de onderste woonlaag bevinden zich drie slaapkamers. De badkamer (10 m²) biedt ruimte aan een douche, bad en een tweede toilet. Deze grenst direct aan een van de slaapkamers (14 m²). Ook de vertrekken in deze onderste woonlaag hebben allen op borsthoogte daglichttoetreding.
Bij belangstelling kunt u de locatie uiteraard op eigen gelegenheid bezoeken en voor het nieuwbouwplan maken wij graag een afspraak met u om u te informeren.
Bijzonderheden:
De aanvraag van de omgevingsvergunning bevindt zich in een gevorderd stadium.
De ark kan in voltooide staat worden bekeken via virtual reality (zowel met VR bril als op een computerscherm)
Naam: Le Bateau
Casco: beton (bak van Hercules)
Woonoppervlak: ± 150 m²
Opbouw: kunststof
Afmetingen: ± 12,2 x 6,90 meter opbouw 5,60 meter.
Liggeld: Geen, eigen waterkavel.
Huur tuin: ± € 100 p/mnd.
Nutsvoorzieningen: elektra, water, telefoon, kabel-tv en riool
Bouwer: Kooistra & Smit te Leeuwarden
Gratis parkeren voor de deur
De ark is zo ontworpen dat deze kan worden gefinancierd via de Triodos en Rabobank; wij informeren u graag over de
mogelijkheden.
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Ringvaartdijk 22
Ligplaats: Amsterdam
Conditie: Gebruikt