MarktPlaza

Rimor Olympia 574

9585x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Rimor
Model: Olympia 574
Bouwjaar: 2004
Lengte: 6.9 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Maximum gewicht: 3500 kg
Motor: Ford
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Handgeschakeld
Kilometerstand: 70559
Indeling:
Middenkeuken: aanwezig
Midden toilet: aanwezig
L-zit: aanwezig
Opties:
Alarm: aanwezig
Boiler: aanwezig
Cassetetoilet: aanwezig
CV: aanwezig
Douche: aanwezig
Electrische ramen: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luchtvering: aanwezig
Luifel: aanwezig
Schotel: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
TV-aansluting: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Rimor Olympia 574 kennis te maken.
Deze praktische Rimor Olympia 574 is gebouwd in het jaar 2004. De camper heeft een lengte van 6 meter 90, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken.
Het onderstel is van het merk Ford. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere luchtvering, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, airbags en een startonderbreker.
In de praktische, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.
De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.
Om het verblijf tijdens koude dagen te veraangenamen, is de camper voorzien van verwarming.
Omdat deze camper voorzien van een televisie, hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s ook tijdens uw vakantie niet te missen. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Ideaal is ook de Omnistore cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de leeslampjes, de veiligheidssloten en de buitenlamp een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.
Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Rimor Olympia 574 kennis te maken.