MarktPlaza

Renault Twingo - 1.2-16V Collection 3drs Airco Radio CD

520x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2010 - feb 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 107 Nm
GVW: 1.370 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 166 x 147 cm
Wielbasis: 237 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bagage-afdekhoes
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Metaalkleur
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitenwisser Achterruit
- Stuur verstelbaar
Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Dit is een Renault Twingo met 82441 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2011. Met deze Renault is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Natuurlijk behoren extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Renault Twingo. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Deze auto wordt afgeleverd met een grote onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift, een nieuwe APK, Airco Service en 1 jaar Pechhulp die geldig is in heel Europa.De auto is voorzien van een onderhoudsvrije distributieketting.standaard heeft u 6 Maanden BOVAG garantie. Als er in de garantie periode iets aan uw auto mankeert wordt dit gewoon verholpen.
Wij willen ons onderscheiden in de markt. Niet door de goedkoopste te zijn maar door onze service en garantie afhandeling.Wij willen u de service en de zekerheid kunnen bieden die Vakgarage Anne Knol sinds 1988 zo hoog in zijn vaandel heeft staan. Wij gaan voor tevreden klanten Dit vinden wij bij Vakgarage Anne Knol heel normaal. Tevens bestaat de mogelijkheid de auto tegen een zeer scherp maandtarief gespreid te betalen. Vraag ons gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden. Of kom vrijblijvend langs.