MarktPlaza

Renault Twingo - 0.9 TCe Dynamique | Airco | Cruise | PDC

551x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 2014 - mei 2017
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 135 Nm
Wielbasis: 249 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Garantie: Bestdeal Automotive B.V. biedt non-conformiteit, “wettelijke garantie” (artikel 7:17 Burgerlijk Wetboek) voor meer uitleg zie tevens: https://www.bestdealautomotive.nl/garantievoorwaarden/
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Leaseprijs: Informeer naar onze mogelijkheden tot huurkoop
= Aanvullende opties en accessoires =
- Parkeersensor achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor
- Rijstrooksensor
Leuke en compleet uitgevoerde Twingo deze auto is o.a. voorzien van Airco, Cruise Control parkeersensoren achter etc.
Laat u veroveren door de charmes van deze puur Franse auto. Deze dealeronderhouden Renault Twingo van het bouwjaar 2015 heeft 91779 gelopen. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wilt u met deze Renault Twingo een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Leuk dat je kijkt naar onze auto, mocht je interesse gewekt zijn neem dan contact op via telefoonnummer 0546-785941, 06-55335773 of info@bestdealautomotive.nl we vertellen je er graag meer over.
Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 zaterdag van 9:30 tot 16.00 buiten onze reguliere openingstijden kan je altijd terecht op afspraak, gewoon even bellen.
Bezoek onze website voor meerdere afbeeldingen en in hogere resolutie: www.bestdealautomotive.nl
Graag tot ziens bij Bestdeal Automotive!
Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.