MarktPlaza

Renault Scénic - 2.0 16V CVT Bose, Sunroof

555x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2013 - dec 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 195 Nm
GVW: 1.973 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 185 x 168 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 190 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik in de stad: 10,9 l/100km (1 op 9,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
CO2 uitstoot: 186 g/km
Emissieklasse: Euro5
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Audio-navigatie full map
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Keyless entry
- Pack Comfort
- Parkeersensor voor en achter
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
U hebt meer dan genoeg bewegingsvrijheid in deze Renault Scénic uit 2013. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting zijn aan boord.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Frans Stokman b.v. is al sinds 1982 Renault dealer en úw adres voor een betrouwbare dealer occasion. Wij zijn gespecialiseerd in Renault, Renault Z.E én Dacia occasions. Voor Dacia zijn wij ook erkend servicedealer net als voor Renault ZE. Deze mooie dealer occasion bieden wij rijklaar aan! Dit betekent dat de auto een A inspectie* krijgt icm vervangen van het pollenfilter indien van toepassing, een nieuwe APK, 1 jaar Renault Route Service en 6 maanden wettelijke garantie.
Tegen een kleine meerprijs van € 395,- kunt u kiezen voor het Frans Stokman afleverpakket. De auto wordt dan afgeleverd inclusief onderhoud volgens fabrieksopgave, distributie vervangen indien nodig (als dit binnen een half jaar moet gebeuren volgens fabrieksopgave), € 25,- brandstof en tót 12 maanden Top Occasion garantie (afhankelijk van leeftijd en kilometerstand). Daarnaast vragen wij bij iedere afgeleverde occasion MyRenault+ aan (twv € 39,95); dit geeft u 1 jaar lang pech hulp, maar ook een winter -en zomercheck, gratis lampjes verwisselen, bandreparatie en een gratis APK. Is de auto voorzien van een navigatiesysteem, dan is de kans groot dat de kaarten niet actueel zijn. Tegen geringe meerprijs (vanaf € 99,-) kunnen wij dit voor u behartigen voor de aflevering.
Wij nodigen u graag uit in Heerhugowaard om deze auto te bezichtigen. Een proefrit is uiteraard ook mogelijk. Graag tot ziens!
Het verkoopteam van Frans Stokman bv
*A inspectie: Controle voorruit en ruitenwisserbladen voor en achter, peilen van olie en vloeistoffen, controle banden(spanning), vervangen interieurfilter. En een vrijblijvende prijsopgave van noodzakelijke reparaties, indien van toepassing.