MarktPlaza

Renault Captur - TCE 90 Limited

540x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2018 - nov 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 140 Nm
GVW: 1.659 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 13,1 s
Topsnelheid: 171 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 122 g/km
Emissieklasse: Euro6
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank verstelbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED mistlampen
- Multimedia-voorbereiding
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
In vorm en stijl zijn Franse auto’s onovertroffen, bovendien bieden ze uitstekende rijkwaliteiten. Deze Renault Captur heeft 22077 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2018. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook lederen versnellingspook en lederen stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Frans Stokman b.v. is al sinds 1982 Renault dealer en úw adres voor een betrouwbare dealer occasion. Wij zijn gespecialiseerd in Renault, Renault Z.E én Dacia occasions. Voor Dacia zijn wij ook erkend servicedealer net als voor Renault ZE. Deze mooie dealer occasion bieden wij rijklaar aan! Dit betekent dat de auto een A inspectie* krijgt icm vervangen van het pollenfilter indien van toepassing, een nieuwe APK, 1 jaar Renault Route Service en 6 maanden wettelijke garantie.
Tegen een kleine meerprijs van € 395,- kunt u kiezen voor het Frans Stokman afleverpakket. De auto wordt dan afgeleverd inclusief onderhoud volgens fabrieksopgave, distributie vervangen indien nodig (als dit binnen een half jaar moet gebeuren volgens fabrieksopgave), € 25,- brandstof en tót 12 maanden Top Occasion garantie (afhankelijk van leeftijd en kilometerstand). Daarnaast vragen wij bij iedere afgeleverde occasion MyRenault+ aan (twv € 39,95); dit geeft u 1 jaar lang pech hulp, maar ook een winter -en zomercheck, gratis lampjes verwisselen, bandreparatie en een gratis APK. Is de auto voorzien van een navigatiesysteem, dan is de kans groot dat de kaarten niet actueel zijn. Tegen geringe meerprijs (vanaf € 99,-) kunnen wij dit voor u behartigen voor de aflevering.
Wij nodigen u graag uit in Heerhugowaard om deze auto te bezichtigen. Een proefrit is uiteraard ook mogelijk. Graag tot ziens!
Het verkoopteam van Frans Stokman bv
*A inspectie: Controle voorruit en ruitenwisserbladen voor en achter, peilen van olie en vloeistoffen, controle banden(spanning), vervangen interieurfilter. En een vrijblijvende prijsopgave van noodzakelijke reparaties, indien van toepassing.