MarktPlaza

Renault Captur - TCE 90 Expression

618x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2013 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 135 Nm
GVW: 1.658 kg
Afmetingen (LxBxH): 412 x 178 x 157 cm
Wielbasis: 261 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 12,9 s
Topsnelheid: 171 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 113 g/km
Emissieklasse: Euro5
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatie-pakket
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Met een SUV als deze hebt u een praktische en ruime auto, maar tegelijk biedt hij ook comfort en rijplezier. Het is een Renault Captur die 76363 kilometer heeft gelopen, hij is van het bouwjaar 2014. Een krachtige driecilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Het met navigatiepakket en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Captur samen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Frans Stokman b.v. is al sinds 1982 Renault dealer en úw adres voor een betrouwbare dealer occasion. Wij zijn gespecialiseerd in Renault, Renault Z.E én Dacia occasions. Voor Dacia zijn wij ook erkend servicedealer net als voor Renault ZE. Deze mooie dealer occasion bieden wij rijklaar aan! Dit betekent dat de auto een A inspectie* krijgt icm vervangen van het pollenfilter indien van toepassing, een nieuwe APK, 1 jaar Renault Route Service en 6 maanden wettelijke garantie.
Tegen een kleine meerprijs van € 395,- kunt u kiezen voor het Frans Stokman afleverpakket. De auto wordt dan afgeleverd inclusief onderhoud volgens fabrieksopgave, distributie vervangen indien nodig (als dit binnen een half jaar moet gebeuren volgens fabrieksopgave), € 25,- brandstof en tót 12 maanden Top Occasion garantie (afhankelijk van leeftijd en kilometerstand). Daarnaast vragen wij bij iedere afgeleverde occasion MyRenault+ aan (twv € 39,95); dit geeft u 1 jaar lang pech hulp, maar ook een winter -en zomercheck, gratis lampjes verwisselen, bandreparatie en een gratis APK. Is de auto voorzien van een navigatiesysteem, dan is de kans groot dat de kaarten niet actueel zijn. Tegen geringe meerprijs (vanaf € 99,-) kunnen wij dit voor u behartigen voor de aflevering.
Wij nodigen u graag uit in Heerhugowaard om deze auto te bezichtigen. Een proefrit is uiteraard ook mogelijk. Graag tot ziens!
Het verkoopteam van Frans Stokman bv
*A inspectie: Controle voorruit en ruitenwisserbladen voor en achter, peilen van olie en vloeistoffen, controle banden(spanning), vervangen interieurfilter. En een vrijblijvende prijsopgave van noodzakelijke reparaties, indien van toepassing.