MarktPlaza

Renault Mégane Estate - 1.5 dCi Automaat BOSE Schuifdak | Trekhaak | LED koplampen 1.5 dCi Automaat

108x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2016 - sep 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.932 kg
Afmetingen (LxBxH): 463 x 181 x 145 cm
Wielbasis: 271 cm
Acceleratie (0-100): 12,7 s
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Leder/stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Head-up display
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Pack Vision
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
- Voorstoel(en) met massagefunctie
Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Renault Mégane Estate zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. Het is een dealeronderhouden auto uit 2017, er staat 141885 kilometer op de teller. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Verder is de Renault uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem, via knoppen op het stuur en middels spraakbediening. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Natuurlijk behoren head-up display, lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.