MarktPlaza

Nissan Qashqai - 1.5 dCi Tekna Rondom Camera | Navigatie | 19" Lichtmetaal 1.5 dCi Tekna

456x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2014 - mei 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 260 Nm
GVW: 1.910 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 159 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 182 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 103 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Dodehoek detector
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 19"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Rondomzicht camera
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Behalve een markant design biedt de Nissan Qashqai ook uitstekende rijkwaliteiten en zeer veel ruimte. Deze dealeronderhouden Qashqai is uit 2015 en heeft 139057 kilometer gelopen. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De auto is uitgerust met lederen bekleding. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Nissan uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Met voorzieningen als autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter, bent u altijd veilig onderweg.
Indien u interesse heeft in deze Nissan, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.