MarktPlaza

Peugeot 2008 - 1.2 PureTech 130pk Allure Panoramadak | Navigatie | Hoogzitter 1.2 PureTech 130pk All

514x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - jun 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 1.675 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 174 x 157 cm
Wielbasis: 254 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 9,3 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Navigatiesysteem full map
- Pack Premium Plus
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze Peugeot 2008 levert het allemaal. Hij is van het bouwjaar 2016 en heeft 96566 kilometer gelopen. In deze uitvoering is de 2008 voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. In deze Peugeot profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Peugeot zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Peugeot in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Occasion Centrum Betag bestaat al meer dan 10 jaar en wij specialiseren ons in de verkoop van keurig nette occasions voor heldere scherpe prijzen. De auto´s die wij aanbieden zijn schadevrij en bij iedere auto ligt er een sluitende kilometer en onderhoudsregistratie ter inzage.
Wij hebben veel minder verplichtingen en kosten dan een officieel merkdealer bedrijf, ook hebben wij een, nagenoeg energie neutraal, eigen pand zonder hypotheek, wij hebben gewoon weinig vaste kosten en daardoor zijn wij in staat voor zeer scherpe prijzen zaken te doen.
De meeste auto's zijn rechtstreeks afkomstig van de eerste eigenaar. Om zo transparant mogelijk zaken te doen bieden wij alle auto´s aan voor een scherpe meeneemprijs.
Auto's vanaf € 4500,- komen in aanmerking voor een afleverpakket. Dit pakket bevat o.a. een onderhoudsbeurt inclusief een nieuwe APK een vloermatten set en drie maanden Betag basisgarantie. Voor dit additionele pakket berekenen wij € 500,-.
Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk. Voor vragen kunt u bellen met: Silven van Bohemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0593-522010 en wij staan u graag te woord. Al onze auto's worden met de grootste zorg op internet gezet. Aan eventuele onjuist vermelde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Kijk op: www.betag.nl voor alle foto's en meer informatie. Wij bieden u uiteraard ook de mogelijkheid om uw aankoop gespreid te betalen.