MarktPlaza

Renault Mégane - 1.6-16V EXPRESSION COMFORT / * INRUIL KOOPJE * / AIRCO / CRUISE CONTROL / 17 " LM V

563x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2002 - dec 2005
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 152 Nm
GVW: 1.705 kg
Afmetingen (LxBxH): 421 x 178 x 146 cm
Wielbasis: 262 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Skai
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 164 g/km
Emissieklasse: Euro3
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen voor
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- NAP-certificaat aanwezig
- Reservewiel
- Stuur verstelbaar
*** INRUIL KOOPJE *** leuke sportieve Megane met een APK t/m 12-7-2020 voor 750,- euro,voor die prijs kan je geen auto huren voor 7 maanden. LET OP dit is een zo meeneem prijs en komt niet in aanmerking voor een garantie pakket !!!
Dit is niet zomaar een Renault Mégane. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Deze auto heeft 280.312 kilometer op de teller staan, het bouwjaar is 2003. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Renault is voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Er is ook een tellerrapport van de Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
De geadverteerde prijs is inclusief kosten rijklaar maken.Wij hanteren drie afleverings c.q.garantie pakketten waar u vrijblijvend gebruik kan maken n.l. vanaf 195,-Euro afhankelijk van de prijs / leeftijd en bouwjaar van de door u gekochte auto. Pakket een is vloeistoffen controle en eventueel verversen en indien nodig is een nieuwe APK keuring en een maand garantie motor en versnellingsbak. Pakket twee 295,-Euro indien nodig een grote beurt en APK keuring met een aanvulling met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Pakket drie 495,- Euro all in met 6 maanden Bovag garantie. Al ruim 25 jaar BOVAG occasion specialist van Breda en omstreken. Ruim 75 stuks op voorraad in een betaalbare klasse. Ook voor al uw onderhoud,APK,Airco afvullen etc. Voor nieuwe banden,uitlijnen en balanceren kunt u ook bij ons terecht. Advertentie onder voorbehoud van spel- en typefouten.