MarktPlaza

Citroën Xsara Picasso - 1.6i-16V IMAGE / CLIMATE CONTROL / CRUISE CONTROL / ELEK PAKKET / C.VERGR.AF

571x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2007 - dec 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 147 Nm
GVW: 1.800 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 175 x 164 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 11,4 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Velours
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik in de stad: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 172 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hoofdsteunen voor en achter
- In hoogte verstelbare koplampen
- In hoogte verstelbare voorstoel
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- NAP-certificaat aanwezig
- Nooit in gerookt
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Velours bekleding
Ruimte voor vijf personen en hun bagage, dat vindt u in deze goed onderhouden Citroën Xsara Picasso uit 2008 met 185.659 kilometer op de teller. Ook is de auto voorzien van: metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, radio-cd speler, en armsteun voorin.Deze keurige nette Picasso zowel van binnen en als van buiten is grotendeels dealer onderhouden en de getande riem en waterpomp zijn bij 144.803 km op 11-04-2017 vervangen.Het loont de moeite om deze auto in het echt te aanschouwen.
De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Citroën niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van de Nationale Autopas bij. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren. OOK RUILEN WIJ GRAAG UW HUIDIGE AUTO IN.
De geadverteerde prijs is inclusief kosten rijklaar maken.Wij hanteren drie afleverings c.q.garantie pakketten waar u vrijblijvend gebruik kan maken n.l. vanaf 195,-Euro afhankelijk van de prijs / leeftijd en bouwjaar van de door u gekochte auto. Pakket een is vloeistoffen controle en eventueel verversen en indien nodig is een nieuwe APK keuring en een maand garantie motor en versnellingsbak. Pakket twee 295,-Euro indien nodig een grote beurt en APK keuring met een aanvulling met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Pakket drie 495,- Euro all in met 6 maanden Bovag garantie. Al ruim 25 jaar BOVAG occasion specialist van Breda en omstreken. Ruim 75 stuks op voorraad in een betaalbare klasse. Ook voor al uw onderhoud,APK,Airco afvullen etc. Voor nieuwe banden,uitlijnen en balanceren kunt u ook bij ons terecht. Advertentie onder voorbehoud van spel- en typefouten.