MarktPlaza

Volvo XC90 - 3.2 MOMENTUM AUTOMAAT 238 PK 5 PRS / VOL LEDER / NAVI-FULLMAP / CLIMATE CONTROL / CRUIS

542x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mei 2006 - mei 2010
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.620 kg
Wielbasis: 286 cm
Tankinhoud: 80 liter
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 12,1 l/100km (1 op 8,3)
Brandstofverbruik in de stad: 17,2 l/100km (1 op 5,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
CO2 uitstoot: 211 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 313 - 352 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakdraagsysteem
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luxe lederen interieur
- mistlampen voor
- NAP-certificaat aanwezig
- Navigatiesysteem full map
- Niveauregeling automatisch
- Nooit in gerookt
- Reservewiel
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
Zeer nette en grotendeels dealer onderhouden Volvo XC90 3.2 Momentum alle reparatie facturen en onderhoudsboekje zijn aanwezig.Het loont de moeite waard om deze stoere zwarte Zweedse SUV in het echt te komen bekijken,u komt niet voor niks !! Deze auto is rondom voorzien van 4x nieuwe 4 seizoenen banden !!
Het strakke design en de geweldige rijkwaliteiten, dat zijn de typisch Zweedse eigenschappen van deze Volvo XC90. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2007, er staat 206.660 kilometer op de teller. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige zescilinder motor met 238 pk. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de beige lederen bekleding. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Het full map navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volvo is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Volvo XC90 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van de Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze Volvo XC90? Laat het ons dan snel weten. Ook ruilen wij graag uw huidige auto in.
De geadverteerde prijs is inclusief kosten rijklaar maken.Wij hanteren drie afleverings c.q.garantie pakketten waar u vrijblijvend gebruik kan maken n.l. vanaf 195,-Euro afhankelijk van de prijs / leeftijd en bouwjaar van de door u gekochte auto. Pakket een is vloeistoffen controle en eventueel verversen en indien nodig is een nieuwe APK keuring en een maand garantie motor en versnellingsbak. Pakket twee 295,-Euro indien nodig een grote beurt en APK keuring met een aanvulling met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak. Pakket drie 495,- Euro all in met 6 maanden Bovag garantie. Al ruim 25 jaar BOVAG occasion specialist van Breda en omstreken. Ruim 75 stuks op voorraad in een betaalbare klasse. Ook voor al uw onderhoud,APK,Airco afvullen etc. Voor nieuwe banden,uitlijnen en balanceren kunt u ook bij ons terecht. Advertentie onder voorbehoud van spel- en typefouten.